Airport Security Madness

01 травня 2011, 02:58
Власник сторінки
Who Cares?
0
442

Недавно риючись в інтернеті натрапив на дивне відео...

Недавно риючись в інтернеті натрапив на дивне відео - колишня місс США зі сльозами на очах жалілась на те, як її було "sexually assaulted" аеропортовою службою безпеки  в одному з аеропортів США. 

Ось посилання: http://www.youtube.com/watch?v=LmADZpqhKhQ

В північній Америці у великих аеропортах кожен мусить проходити сек'юриді контрол,  де на вибір: або іти в камеру, яка тебе просвітлює і видає еротичні знімки (не кажучи вже про опромінення), або іти на ніжне обмацування аеропортової служби безпеки. Цікавий вибір, чи не так - ну майже як між Сціллою і Харібдою. Особисто мене в камеру ну ніяк не затягнеш - ну не хочеться, щоб мене оглядали (а потенційно і знімали екран з моїм достоїнством на камеру мобільного - такі випадки вже були доведені, і не один (погугліть) - а про скільки таких випадків не відомо)? В альтернативі - обмацування - також, м'яко кажучи, задоволення не з приємних  - негативні враження лишаються на весь політ.

Цікаво, що наступне - ректальний екзамен? А що - туди рука при обшуку не залізе, камера не просвітить, а елементи для бомби сховати можна (драг смагглерз підтвердять). А що якщо потім таке ж введуть і у входах в метро, шопінг-молли, і т.д.? 

Уж ніяк краще підходить цитата Бенжамена Франкліна (дядька зі 100 доларів, по сувмісництву одного з засновників США, ну і там ще багато яких досягнень) - Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety. По моєму, право не показувати свої геніталії направо і наліво, і не бути обмацаним жирною старою дівою (по сучасному, феміністкою), яка від безвиході пішла в airport security (на професію більш інтелектуальну мозгів не хватає), і є одним з тих liberties, про які говорив Франклін.

P.S. Що остаточно вбиває - через це нововведення черги в аеропортах зросли нереально - тепер прибуття і за 2 години до відльоту може не вистачити, щоб пройти всі етапи реєстрації.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.