Гине врожай. Зупиніть свавілля чиновників

03 травня 2011, 17:09
Власник сторінки
бухгалтер
0
795

Гине врожай. Зупиніть свавілля голови Скадовської РДА Устинова Є.О. голови Херсонської ОДА Костяка М.М.

Гине врожай. Зупиніть свавілля

голови Скадовської РДА Устинова Є.О.

голови Херсонської ОДА Костяка М.М.

           Я, вже неодноразово звертався до різних владних структур, з питанням втрутитись у ситуацію та відновити законність дій в Скадовській РДА та Херсонській ОДА, що підтверджується декількома томами переписки. Але те, що сталось в останній час, змушує звертатись до Вас, так як справа є НЕВІДКЛАДНОЮ тому, що ГИНЕ ВРОЖАЙ. І тільки ТЕРМІНОВЕ втручання ЧИ БУДЬ – ЯКА ДОПОМОГА зможе припинити свавілля («вредительство»)  чиновників та врятувати врожай рису близько 3000 тон та існування самого підприємства на якому я працюю.

Як відомо, рис без води не росте та не розвивається.  І  саме, відсутність води на посівах рису, стало причиною для звернення, адже звернення до суду лише затягне процес подачі води для зрошення.

Так, 29 квітня 2011 року близько 16 години на підприємстві отримали повідомлення Скадовського управління водного господарства про те, що на замовлення, вода для зрошення посівів рису на площі 320 га. подаватись не буде.

Не зважаючи на те, що гинуть посіви та майбутній врожай рису, звернення до різних структур влади на місці (Скадовська РДА та Херсонська ОДА) не дала жодного позитивного результату. Причиною цього, стала змова групи осіб місцевої влади, які переслідують лише власну наживу при цьому нехтуючи усі законодавчі норми.

Перебуваючи у змові, голова Херсонської обласної державної адміністрації Костяк М.М., голова Скадовської РДА Устинов Є.О., начальник обласного управління меліорації та водного господарства Кравченко Є.Є., Скадовське управління водного господарства лобіюють лише інтереси Безуглого М.Д., колишнього заступника міністра аграрної політики України, а нині президента національної академії аграрних наук України. Син якого, Безуглий Д.М., на сьогодні фактично знищує та всіляко перешкоджає господарській діяльності сільськогосподарських підприємств Скадовського району, а таких близько десятка, при цьому не нехтує та «повноцінно» використовує адміністративний ресурс, зв’язки свого батька, підкуп чиновників та інші протизаконні методи.

Зазначені особи, переслідуючи власні інтереси наживи, нехтуючи інтересами держави, на сьогодні вчиняють справжній «геноцид» проти підприємств Скадовського району і ТОВ «Рис України» в даному випадку, тим самим дискредитуючи в очах народу авторитет держави та працівників державних установ. Адже про всі їхні діяння знає Вся Херсонська область.

Так, 28.05.2011 року, в кабінеті голови Скадовської районної адміністрації відбулась оперативна нарада. Зібравшись під «патронатом» голови Херсонської ОДА Костяка М.М., голова Скадовської РДА Устинова Є.Д.,  за відома начальника Херсонського обласного управління меліорації та водного господарства Кравченко Є.Є., в присутності начальника управління агропромислового розвитку в Скадовському районі Шаров С.Ю., начальника управління водного господарства в Скадовському районі Острянського В.М. та його заступника, генеральний директор ТОВ «Івашківський інкубатор» Безуглий Д.М., голова Скадовської РДА Устинов Є.Д. користуючись своїм службовим становищем прийняв рішення, будь - яким методом, під свою ОСОБИСТУ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬЮ, на якій він наполягав, припинити подачу води на вже засіяні поля рису для ТОВ «Рис України».

Та компетентний у цьому питанні, начальник Скадовського УВГ Острянський В.М., заявив, цитую: «…але жодних законних підстав для відмови у подачі води для ТОВ «Рис України» на сьогодні не існує, адже це єдине підприємство в районі, що здійснило предоплату за послуги, оформили всі документи і своєчасно подали заявку на подачу води. Такі дії протизаконні і можуть завдати значних збитків підприємству». У відповідь, голова Скадовської РДА Устинов Є.Д. сказав, цитую: «Ти, що? До сіх пір не зрозумів, що Закон і Господар у районі тут, Я!!!! Як Я сказав, так і буде!!!!! А якщо заперечуєш, поміркуй на лікарняному, про доцільність подальшого перебування на займаній посаді!!!!». Саме це дало нам змогу зрозуміти, як то кажуть «звідки ноги ростуть», хто і в чиїх інтересах діє та хто в Скадовському районі представляє інтереси осіб, які чинять беззаконня в районі.

Зазначена «акція», завідомо розуміючи наслідки дій, навмисно була запланована на передсвяткові дні, адже це (всі вище перелічені особи про це знали) наймаксимальніше завдасть шкоди не залитим посівам рису на площі 320 га., які в разі не затоплення зрошувальною водою, втрачають свою здатність проростати, чим завдається шкода майбутньому врожаю.

Так, за підрахунками спеціалістів ГИНЕ БІЛЬШЕ 5% посівів рису ЩОДЕННО, а це близько 16 га., або 160 тонн рису, а як кінцевий результат таких ціленаправлених дій, це 3000 тонн рису. І все це при тому, що держава на сьогодні потерпає від дефіциту круп на продовольчому ринку.

Саме такі свавільні дії чиновників наводять на думку, чому люди, які не заінтересовані в процвітанні нашої держави перебувають на таких посадах. Адже є очевидним, що корумповані дії голови обласної РДА Костяка М.М., голови Скадовської РДА Устинова Є.Д., начальника обласного управління меліорації та водного господарства Кравченко Г.Є, Президента національної академії аграрних наук Безуглого М.Д. та його сина Безуглого Д.М.  за всіма ознаками нагадують дії Радянської влади в 1932 - 1933 роках, які призвели до Голодомору.

На мою думку, неможна діяти методами 1932 року, адже на дворі 2011 рік. Невже, у нас в державі відсутня демократія та взагалі здоровий глузд. На мою думку на сьогодні неможна допускатись тих помилок, які вже пройдені, а наслідки яких непоправні. Незрозуміло мені також, чому підприємство яке, за досягнення високих успіхів у сільському господарстві, за високу врожайність, за використання новітніх технологій землеробства та зрошення, яке неодноразово нагороджували почесними грамотами Міністерства аграрної політики, підприємство, яке за рейтингом найкращих підприємств Росії та України зайняло почесне 30 місце та в червні 2011 року буде нагороджене Зіркою Економіки України ЗНИЩУЮТЬ, адже якщо підприємству буде завдано вищезазначених збитків, відразу постає питання про подальше існування підприємства, а навіщо підприємству, яке буде  ЗНИЩЕНО ДЕРЖАВОЮ, державні нагороди, вони не мають ніякого сенсу.

Саме тому, в надії на Вашу підтримку,  звертаюсь до Вас колеги за ТЕРМІНОВОЮ допомогою, яка потребує ТЕРМІНОВОГО втручання у справу, адже не подача води на посіви рису щогодини знищує посіви і майбутній врожай та взагалі, підприємство в цілому. Тому прошу у Вас ДОПОМОГИ.

 

Завчасно дякую за допомогу,

з повагою колектив та директор

ТОВ «Рис України»                                                            

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: чиновники,рис,Україна,допомога,свавілля,врожай
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.