Емма Уотсон - найстильніша дівчина у світі

04 травня 2011, 09:08
Власник сторінки
письменник
0
483

Журнал Glamour оголосив рейтинг найстильніших красунь у світі.

Перше місце посіла 21-річна Емма Уотсон. Вона обійшла минулорічну переможницю, Шеріл Коул, та зірку «Сутінків» – Кірстен Стюарт.

Щоправда, нещодавно Уотсон покинула університет за офіційною версією – тому що там не викладають потрібного їй предмету, а за неофіційною – через те, що над нею знущались студенти (наприклад, коли вона відповідала правильно, то хтось обов’язково мусів закричати: Три очки Грифіндору!). Заздрість – велика сила. Уявляєте, як важко дівчині знайти собі нормального хлопця?

На інші жертви через імідж та популярність іде Хью Джекман: він просто не може з’являтись перед камерою поголеним. «Правда в тому, що ви практично не знайдете зі мною фільму, де би у мене не було щетини. Кожен раз, коли я приходжу на знімальний майданчик, режисер каже: Я думаю, що чотириденна щетина буде якраз люксично! І навіть коли у мене фотосесія, мені заздалегідь телефонують і просять не голитись, бо без бороди я не виглядаю досить круто», – розказує Джекман.

Актор каже, що в нього просто трохи дитяче обличчя і тому без щетини виглядає не досить мужньо. Проте, насправді, він крутий мужик і без щетини. А із щетиною – він ще в рази крутіший. І взагалі: знайшов на що жалітись!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.