Людина року на Соціально-психологічному

10 травня 2011, 18:20
Власник сторінки
Психолог
0
525

Самий сучасний факультет В ЖДУ ім. І. Я. Франка

19 квітня на Соціально-психологічному факультеті відбулося святкове нагородження кращих серед кращих.  Студенти та викладачі святкували свято Людина року. Дане святкування стало однією з добрих традицій факультету, який славиться в Університеті своїми традиціями та нововведеннями.

Приємно коли досягнення та працю помічають та винагороджують.  Це надає сил та стимулює до більших досягнень. Цього року було наваго більше номінацій. Тобто нагороджено набагато більше людей порівняно з іншими роками. Факультет привітав 94 переможці в номінаціях.   Напевно не забули нікого.

 Декан факультету привітав переможців та побажав ще більших досягнень. Також переможців привітав голова студентського братства факультету Андрій Сочинський. 

Святкування було прикрашене яскравими виступами студентів. Було про співано багато чудових пісень, станцьовано яскравих танців. Яскравими були виступи танцювального колективу «Flesh», та групи «Mad Voice» що порадувала гостів та переможців номінацій піснею власного виконання. Досягненням нашого факультету є хор що виконав пісню Майкла Джексона «Ми змінимо світ на краще». Родзинкою концерту став виступ Володимира Шинкарука та Олени Музики на якому ще факультеті студентів радують своїми виступами викладачі.  Як завжди концерт закінчився виконанням всіма студентами гімну факультету.

Свято Людина року в Житомирському державному університеті святкують лише  2 факультеті це вище згаданий Соціально-психологічний факультет та Філологічний факультет. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.