Жируючі архіепіскопи

12 травня 2011, 16:43
Власник сторінки
Економіст
0
391

Жируючі архіепіскопи

Намісник Києво-Печерської Лаври, архієпископ Вишгородський і Чорнобильський УПЦ МП, депутат від Партії регіонів Павло Лебідь відзначив своє 50-річчя в трьох банкетних залах столичного готелю Русь. Ювіляру подарували Mercedes вартістю понад 100 тисяч доларів.

 Музичний супровід банкету забезпечували зірки української естради Таїсія Повалій та Стас Михайлов, який виступає у стилі шансон, повідомляє ТСН.

 Серед подарунків ювілярові - новий Mercedes представницького класу з іменними номерами - АП, що значить Архієпископ Павло. За оцінкою ЗМІ, вартість цієї моделі перевищує 100 тисяч доларів США.

 За календарем день народження митрополита Павла 19 квітня, проте на цей день припав Великий вівторок, тому урочистості перенесли на початок травня.

 Нагадаємо, архієпископ Павло є депутатом Київської міської ради від Партії регіонів.

 Раніше архієпископ Павло обізвав журналіста, який сфотографував Mercedes глави УПЦ МП Володимира, психічно хворим, а розкішний автомобіль митрополита назвав засобом пересування.

 Також у липні 2010 року архієпископ Павло назвав "кублом" клініку Інституту епідеміології та інфекційних хвороб ім. Громашевського для хворих на СНІД, яка знаходиться на території Лаври.

 "Ви хотіли б, щоб у вас у під'їзді був притон? Щоб у вашій квартирі, поряд або хоча б на одному майданчику жили люди зі страшними захворюваннями? Я їх не засуджую, але вони повинні знаходитися в тому місці, де вони повинні бути, а не в центрі вселенського православ'я - Києво-Печерської Лаврі ", - зазначив Павло.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.