Феномен «Юлька».

26 травня 2011, 09:22
Власник сторінки
0
988

Ще раз хочеться написати про нашу Юлю Тимошенко.

 Одразу хочу відкинути всі закидони щодо мого юлєботства: НІ, я не прихильниця її методів керівництва, вважаю їх досить провальними і часто деструктивними.. Я навіть вважаю, що вони з Ющом спільно і привели Овоча до влади. Однак, її живучість та вміння тримати удар, вивертати огидні ситуації на свою користь викликає щиру повагу і навіть захоплення. Подобається мені її живучість, подобається…

Декілька разів за її життя на наших очах вона втрачала майже все. Байдуже. Встала, витерлася і «Вперед»! Мені навіть здається, що саме ця її особистісна риса є такою милою для українців. Адже впродовж різних історичних смут їм неодноразово доводилося проходити подібний шлях: монголо-татарське іго, голодомор, ВОВ, сталінські репресії – не буду довго розписувати, самі знаєте.

Другим аспектом її прийнятності для багатьох українців (як чоловічої, так і жіночої статі) є краса та емоційність. Сексуальність, як не крути, впливає на колективний мозок виборця. Може скажете, що це все неважливо для політеси? Угу,угу… Якщо порівнювати образи інших дам політбомонду (Герман, Богословська, Богатирьова), то вони поряд з нею виглядають як тітки (навіть при їх грошах та можливостях). І, як не парадоксально, саме відсутність чіткої логічності в її діях робить цей образ привабливим для виборця. Еротизм та логіка гасять одне одного. Та ж Королевська дуже гарна жінка і могла б конкурувати із Юлькою, подивимося як у неї це вийде.

Гостренький язичок та почуття гумору – також національна риса українців. І тут вона співпадає з українськими національними уподобаннями.

Наступним штрихом, який гарантує живучість Юльки є спів падіння стилю її діяльності із гендерними моделями в Україні. Як не крути, а у нас в родинах часто густо панує матріархат (явний або прихований). І ця культурна традиція проходить через віки. На Полтавщині дівчата навіть свататись мали право! Тому фемінізм у нас – зайвий (Афродіто, пробач!). Ми і так тут здебільш крутимо чоловіками.

Прочитала… Текст виглядає, як реклама. Тому напишу про те, що мені в ній не подобається. Та теж саме, що і подобається. Ірраціональність та надмірна емоційність дій в державотворенні наносить шкоду. Економістка вона ніяка та… ліньки писати. Противники розкриють тему, якщо захочуть.

А що Ви думаєте щодо політичного майбутнього Юлі? Он Березовський написав, що завдяки діям овощної бригади він знає ім»я наступного президента України.  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.