Про участь у "Великій політиці" на Інтері та програму покращення іміджу України закордоном

31 травня 2011, 17:23
Власник сторінки
Василь Мірошниченко
0
720

Про участь у "Великій політиці" на Інтері та програму покращення іміджу України закордоном

Перший пост на моєму блозі. Писатиму про імідж України на міжнародній арені, про програму, яку компанія CFC Consulting нещодавно розробила і представила, про обговорення і дебати з цього приводу, звичайно ж про Спритка, Гарнюню та інших героїв.

Сьогодні про участь у програмі «Велика політика» із Євгенієм Кісельовим минулої п’ятниці. Цей цирк здається можна було зробити і без моєї участі, але, тим не менше, досвід був цікавим або, як кажуть американці, life changing. Особлива подяка солісту групи «Гайдамаки», який чесно признався, що у темі не розбирається і він лише співак.

Як зазначила одна моя гарна знайома, від усього того «нафталіну», який вона побачила, у неї почався блювотний рефлекс, який і досі триває. На її думку,за порівняння жінок із товаром, Сергія Гайдая вже б затягали по судах, якби це було десь на Заході. Дивно, що ніхто не згадав про провальну рекламну кампанію Гайдая для Ющенка на останніх президентських виборах чи організацію ганебної кампанії для Катеринчука на останніх виборах мера, яка по суті була проведена на підтримку Черновецького і, як кажуть, за його ж гроші.

Ми не претендуємо на ідеальність і вітаємо критику та зауваження. Хочемо обговорювати цю тему із усіма, а особливо із тими українцями, які живуть чи жили закордоном, спілкуються іноземними мовами і мислять глобально, а не комплексують від національного орнаменту чи вишиванки….

Отримати свої враження від стратегії брендингу України можна на сайті: www.brandukraine.org

Подивитись ток-шоу на Інтері можна тут, починаючи із 119 хвилини: http://politika.inter.ua/uk/episode/105
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.