Національна українська ідея

07 червня 2011, 12:38
Власник сторінки
0
928

Україна - така прекрасна, така щедра на сонце, хліб та добрих людей колотиться не перший рік.

 То нас , як телят,  ділять за територіальною ознакою, то за – мовною, то дражнять червоними ганчірками  (і ми, знову таки ж, як телята) реагуємо на них.  Ох , як бандюки бояться єдності западенців та східняків, жителів центру та півдня.  На підтримку розбрату витрачаються великі гроші , зароблені нами і вкрадені у нас. То Павловський пакостить в Україні, то Шувалов. Вистачає і місцевих підлючків типа собачника.

Однак, є таке, що нас поєднувало, поєднує та буде поєднувати нас завжди: любов до землі, прагнення нормального добробуту для своєї родини, любов до дітей, волелюбність…

Сергій Пророк написав чудовий блог про помідорчики «Пока я спал и чатился тут с вами». Як класно було читать обговорення! Нас усіх просто таки «понесло» та розпирало від задоволення ! І ліберальних, і радикальних націоналістів, і центристів , нігілістів, анархістів….

Я пропоную обговорити, що позитивне може нас об’єднати? Які цінності можуть стати основою для національної ідеї українців?

ПС. Перший абзац вийшов занадто пафосним, соррі. Хай буде так, ліньки переписувати.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.