А вот зачем газ!

09 червня 2011, 09:02
Власник сторінки
0
630

У Партiї регiонiв обурені тиском Росії на Україну - заявив Вячеслав Лук’янов

В п"яти чи шести блогах про національну українську ідею шла мова про бажаність спільного ворога для українців. Що начебто це допоможе нам згуртуватися та стати єдиними. Ця ідея мені не подобалася і не подобається, є і інші способи. Однак…вона працює.

Наші «русския подобострастники» потихеньку починають відчувати себе трошки українцями. Якщо навіть таке мурло, як Вячеслав Лук’янов заспівав таку пісню – то це показово.

Тепер про сусідів пару слів. Я розумію, що у них вибори на носі, що зумовлює необхідність грати альфа-мосячими мускулятами. Ну така країна у них, люблять це виборці. Однак як можна не розуміти, що така тактика  відкриває очі холуїв та пробуджує у них прагнення самостійності? Якщо дійсно є наміри відроджувати імперію, то це тупа поведінка. Самі собі по рукам луплять…

Вважаю, що така переговорна позиція росіян - виключно ПРОУКРАЇНСЬКА та сприяє формуванню української державності. ІТакож її позитив у тому, що Азаров почав думати про деверсифікацію поставок пального. А ще один позитив - вимушенність модернізації енергоємних галузей. Не захочуть приватні власники платить по 500 уе. за тис. куб. А на народ бескінечно не поскидаєш всі витрати, і так уж тихе бурління констатують соц.опитування..

ЩИРО ДЯКУЮ ДОРОГИМ СУСІДАМ!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.