На вихідних - захищали Київ

11 червня 2011, 17:25
Власник сторінки
журналіст
0
734

Сьогодні, 11 червня, в столиці відбувся другий Марш захисників Києва, під гаслом «Вийди на вулицю - поверни собі місто!».

Головною вимогою марширувальників було припинення забудови Андріївського узвозу, адже через злочинні будівництва навколо, розвалюється Андріївська церква – окраса та історична пам’ятка Києва.
Колона активістів рушила від скверу біля станції метро Золоті ворота у напрямку до Контрактової площі. Першою зупинкою було незаконне будівництво по вулиці Гончара 17-23, другою – пейзажна алея. Також було декілька зупинок на самому узвозі, де активісти висували свої вимоги до влади.
Впродовж всієї ходи активісти скандували: «Ви нам – корупцію, ми вам – революцію!», «Не дамо уродам нищити природу!», «Війна парканам, простір киянам!» тощо.
В марші взяли участь деякі громадські організації, проте прапорів своїх не несли. Також захистити Київ вийшло майже півтисячі свідомих громадян різного контингенту та віку. Долучилися до них ще декілька нардепів, серед яких були Оксана Білозір та Кирило Куликов.
Марш закінчився театралізованим дійством біля пам’ятника Григорію Сковороді.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: марш
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.