Переродження

14 червня 2011, 14:38
Власник сторінки
письменник
0
539

.....

Ходиш по вулицях і помічаєш вагітних жінок із здоровецькими красивими животами :) вони ходять так поважно, одягнуті у легкі літні плаття і зовнішність їхня просякнута такою незбагненною красою, як буває просякнута шкіра на шиї якимись неймовірно гарними парфумами...

На цьому тижні одна моя подруга народила малюка. І дружина мого друга - також дала світу коротунчика :) я їду на вихідних через міст метро і дивлюсь на Дніпро - а води його рясніють човнами, байдарками, пасажирськими катерами... І всі радіють літу і тягнуться до води. Життя продовжується :)

Воно триває і буде тривати, не дивлячись на інфляцію та корупцію, не дивлячись на владу і рівень беззаконня, не зважаючи на кризу і ціну на гречку. Життя вирує. Воно розквітає навесні і помирає взимку, знову перероджується навесні і засинає взимку...

І я, дивлячись на малюків, яких народжують мої знайомі дівчата, думаю, що отак скоро настане і мій час - заснути... щоб потім знову переродитись. Не зважаючи ні на що - курс валют, ситуацію в Лівії та щоденний потік транспорту :)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.