Її таланту і епатажності не має меж…

15 червня 2011, 22:21
Власник сторінки
0
607

Талановита дівчина Христина Гунько (творчий псевдонім – Галустян) з Луганська, яку Господь подарував Україні з чарівним голосом і красою, запалює своє життя яскравими фарбами і оригінальними творчими ідеями.

Талановита дівчина Христина Гунько (творчий псевдонім – Галустян) з Луганська, яку  Господь подарував Україні з чарівним голосом і красою, запалює своє життя яскравими фарбами і оригінальними творчими ідеями. Дівчина закінчила Луганський національний педуніверситет ім. Шевченка (факультет «Музичне мистецтво», спеціалізація «Естрадний вокал»). Кожна її пісня яка звучить з її уст – святково-врочиста, сповнена щирістю, чистотою, красою, талантом і кличе до свободи, збагачує душу, пробуджує совість. Учасниця різних музичних конкурсів, співає з трьох років.

Також дівчина творить відеоролики, пише вірші та пісні, інтересується політикою і підтримує лише одного народного депутата України Олега Ляшка. «Я це зрозуміла ще давно коли він був у БЮТ,  я його вперше помітила на передачі "Шустер лайф. Мені він  сподобалася своєю відкритість і те, що людина не боїться висловити свою думку. Ну, поступово спостерігала і зрозуміла, що за ним велике майбутнє .Він хороша добра людина, допомагає людям. Весь час віддає роботі, у той час як інші політики набивають свої кишені грошима». – говорить Христя.

Про дівчину уже писали інтернет-видання та знімали про неї відео на ТБ. Христя, спілкується дуже часто з Олегом Ляшком через соціальну мережу фейсбук, вона та її друзі навіть створили  групу підтримки народному депутату. Таку ідею втілила сама дівчина. Неодноразово дівчина спілкувалася з депутатом «наживо». У її рідне місто Луганськ Олег Валерійович приїжає частенько. Про це навіть свідчуть фотографії Христі з Олегом Ляшком. Цьогоріч 8 травня на ярмарковій площі у місті  Луганськ  відбувався концерт за підтримки Олега Ляшка за участю відомих зірок.  Коли звучала фінальна пісня на сцену вийшли всі учасники концерту і навіть Христя, її запросив сам Олег Ляшко.

Творчого потенціалу Христі вдосталь, і це радує ентузіазмом . Ось вірш присвячений народному депутату Олегу Ляшку, якого написала дівчина.

 Ми йдемо завжди за тими,

хто вперед нас поведе.

Але такого як Ляшко

Україна не знайде

Він пісні співає і танцює

Веселий, розумний смішний.

Такий нам потрібен політик,

який з народом завжди

 Тільки Ляшко об'єднає країну

Тільки з ним ми доб'ємося всього

Він один допомагає людям

Вперед Олег! Вперед!

 І в радість, і в горі.

Завжди  з народом вiн

Стовп покрасить, поїсти зготує

такий політик потрібен завжди

У дитячих будинках

його чекають дітлахи

Вiн буде Президент

найкращiй нIЖ усi.

 Тільки Ляшко об'єднає країну!

Тільки з ним ми доб'ємося всього

Він один допомагає людям

Вперед Олег! Вперед!

 Не будь байдужий

до України мій друг

Прийди, проголосуй!

Віддай свій голос йому.!

(Автор – Христина Гунько).

Про сьогоднішню владу в Україні Христя говорить зі сарказмом : «ну до влади яка зараз біля керма держави ставлюся негативно ..... зі сльозами, боляче і прикро дивитися на те, що вони творять з Україною за всю незалежність її. Такого ще не бачили ніде в європейській країні: конституцію порушують, права людей також, гроші мішками возять. 

Дівчина надіється тільки на Олега Ляшка, який заявив, що йде на наступні вибори, і створює свою політичну партію. « Для початку чекаю його нову партію, нових людей. І впевнена що до парламенту він приведе розумних, молодих і цікавих людей які хочуть змін в країні . Ну а потім з цією командою буде готуватися до президентських виборів. Де мусять пройти.» - ділиться думками дівчина.

Але найбільша  мрія дівчини це щоб коханий хлопець  зробив її пропозицію руки і серця. Мріє Христя також і про політичну кар'єру в столиці України. Один раз вона балотуватися в Жовтневу районну раду  Луганська, але не хватило 0,5 відсотка. Про те, все таки, як кажуть, мрії рано чи пізно здійснюються. І можливо, скоро загориться нова зірка, яка здійснить мрію дівчини.

Запитуючи дівчину « Яку ти Україну бачиш через 20 років?» вона відповідає такими словами: «Багату, щасливу, з високими показниками народження наших українців. І дуже хотілося б щоб наші люди не їздили за кордон, а працювали тут на рідній землі».

А й справді, тут можна погодитися з дівчиною, ми повинні бути прикладом для інших, а не для нас. Наша Україна милозвучна і талановита своїми земляками. Ми не повинні її пригнічувати, а навпаки берегти і любити. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.