Самурай без меча подібний самураю з мечем, однак тільки без меча

16 червня 2011, 19:59
Власник сторінки
0
1423

Вкотре президент України Віктор Янукович явив нам свою мудрість

та скоротив чисельність української армії до 192 тисяч осіб.  І правильно - немає чого прожирати державний бюджет. Парламентаріям он на оздоровлення не вистачає.
І я мимоволі задаю собі запитання: це він сам такий мудрий чи радники підказали? І насправді, як може в одній людині поєднуватися такі різнопланові таланти: і до військової справи, і до літератури, і до економіки, і о правознавства.. Ех, всього не перелічиш! Поталанило нам, ПОТАЛАНИЛО!
Поряд з тим є ще декілька цікавих фактів, які напевне, зовсім між собою не пов’язані:
1. «Нещодавно у Києві учасники проекту НАТО з утилізації надлишкової та застарілої зброї в Україні підбили підсумки першого етапу програми й накреслили завдання на майбутнє. Завдяки цьому проекту Україна не лише позбувається непотрібної техніки, але також отримує сучасні технології і нові робочі місця. Щоб продовжити утилізацію, потрібно щонайменше 20 мільйонів євро.»
2. «Як відомо, раніше МЗС Росії заявило, що заходження в Чорне море для участі в українсько-американських навчаннях «Сі Бриз-2011» крейсера ВМС США «Монтерей», обладнаного протиракетною системою «Іджис», викликає в Росії низку запитань.
На що отримали наступну відповідь: «Держдепартамент США вважає навчання «Сі Бриз-2011» проявом тісної співпраці США з Україною і надає Москві право залишатися при своїй думці.

Так і хочу я запитати у Нати Вітренко: «Нато! Так НАТО чи не НАТО?»

П.С. А ми сміялися, коли Герман Ганя казала про Януковича, що він стратег та дипломат. Ех, ми…

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.