Суд над Ганною Сіньковою (фото)

17 червня 2011, 15:21
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
905

Я зараз на суді над Ганною Сіньковою (Лисицею), яка посмажила яєчню на Вічному вогні. (Текст і фото Олени Білозерської)

Posted on 2011.06.17 at 14:23
Tags: ,
На Покрову-2006

Суд над Ганною Сіньковою (фото)

http://bilozerska.livejournal.com/467259.html?view=28031803#t28031803




Це попередній розгляд по справі. Її на поруки хочуть взяти кілька нардепів (Тарас Чорновіл особисто присутній), депутати облрад від ВО "Свобода", кілька громадських організацій.

Журналістів з камерами спершу не пустили, але ми практично прорвалися, тоді оголосили про заборону знімати. Але ми все одно почали знімати, тоді суддя Кіреєв оголосив перерву і повернувся, лише коли забрали всі камери. Що значить, коли нашого брата збирається багато :)

Лисиця неймовірно вродлива, сяюча, тримається так, що дай Боже кожному. Чітко і впевнено дає інтерв'ю, каже, що ні про що не шкодує, що все страшне вже позаду, адже слідство закінчене, попереду лише суди. При цьому розповідає про просто нелюдські умови утримання - в камері зараз 10 чоловік, повна відсутність ліків і т.д.

Під судом пікет свободівців, скандують дуже голосно "Свободу Ганні Сіньковій!" просто під вікнами. Чекаємо, що вирішить суддя щодо зміни запобіжного заходу. Він оголосив перерву до 16:00.








UPD. Суддя Кіреєв вирішив не віддавати Ганну Сінькову на поруки - нібито через тяжкість інкримінованої статті. Наступне засідання 30 червня об 11:00. Покидьки.

Суддя виходив під багатоголосе "Ганьба!", була маленька штовханина, в коридорі трохи покидали лавочки.

А ще було цікаво, коли до залу входив прокурор, а за вікном тим часом скандували "Прокурор м...к". Це про тебе, підкреслили у залі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.