Для нас важлива точка зору професійної спільноти.

17 червня 2011, 15:51
Власник сторінки
Олексій Сивак
0
839

Вчора, 16 червня 2010 року PR-комітету Європейської бізнес асоціації була представлена брендингова стратегія України, яка була розроблена компанією CFC Consulting на замовлення Міністерства закордонних справ.

Співдоповідачами на цій зустрічі були Василь Мирошниченко, партнер CFC Consulting, та Олексій Сивак, головний радник компанії. Запланованого регламентом презентації часу виявилося занадто мало і дискусія затягнулася на дві з половиною години жвавого обговорення, питань, відповідей, коментарів і пропозицій.

Але про все – по-порядку. Чим відрізняється дискусія в мережі Інтернет від дискусії в аудиторії? Насамперед тим, що в мережі сидить критик, який має можливість сховати свою некомпетентність, безвідповідальне, а інколи і хамське ставлення за ніком, який ні про що не говорить. У віртуальній дискусії, отже, переважають емоції, провокації, часто-густо образи, аніж здоровий глузд і бажання розібратися в питанні.

Натомість обговорення віч-на-віч із аудиторією, особливо якщо зважити, що це топ-представники PR середовища, безумовно, є найкращим екзаменом продукту на професійну довершеність. Брендингова стратегія України такий іспит склала. Нам вперше видалась можливість на високому фаховому рівні оцінити стратегію, всі її елементи, в першу чергу її проектні складові, на що раніше практично не зверталась увага в українських ЗМІ. Ми змогли дати відповіді на багато питань, які розкрили потенціал стратегії, перспективи її реалізації в коротко- і середньостроковій перспективі.

А що ж в результаті? Ми отримали близько двадцяти фахівців  PR-ників, які як мінімум розібрались у тому, а що ж було зроблене за замовлення МЗС. І ще всі отримали величезний імпульс натхнення змінювати нашу країну на краще, робити більш відомими її досягнення і прагнення. Ми знайшли однодумців у розумінні того, що робимо спільну справу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: PR,бренд,МЗС,Україна,стратегія,CFC Consulting
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.