Динамо презентує нову емблему

18 червня 2011, 09:09
Власник сторінки
Банкір
0
447

Команда біло-синіх вирішила провести ребрендинг

а що з того?  Ріст популярності може забезпечити тільки гра команди, добра гра. Завжди вболіваю за Динамо, бо в цій команді  зібрані гравці в більшості української крові, але вже давно не відчувала стан повної ейфорії від гри. Може потрібно грати у три ноги. Бо коли спостерігаю за черговим матчем в голову приходить тільки таке: «Дивлюсь я футбол і думку гадаю, чому я ще досі в гравців не стріляю». Стільки сильних європейських  команд … що так тяжко проаналізувати стратегію кожної?! Здається, що хлопці досягли піку своєї кар’єри і не збираються йти далі за межи України. Можливості кожної людини безмежні. Не вистачає техніки, швидкості, дисципліни. Потрібно грати зі всією міццю у складі однієї команди. Авжеж тренерська робота повинна бути на високому рівні, струснути хлопців як слід перед початком сезону. Сподіваюсь, що 5 липня Динамо покаже гарний футбол і я все ж придбаю реглан з новою емблемою клубу. В довершення всього хочу звернутися до гравців:

«ХЛОПЦІ, без уболівальників футбол не існує в принципі і нас не повинні брати сумніви, що ви граєте на повну міць. Ми хочемо насолоджуватися вашими перемогами!»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.