Свежие перлы от Януковича

22 червня 2011, 13:41
Власник сторінки
Борец против русофобии
0
978

21-22 июня


21 июня
Президент Віктор Янукович обмовився в ПАРЄ, назвавши демократичною корупційну систему в Україні.

Як передає кореспондент УНІАН, говорячи про регуляторну політику, Янукович зазначив, що зараз в Україні відбувається значне скорочення дозвільної системи для бізнесу.

"Без перебільшення я скажу, що це революційний підхід, він дуже болючий, тому що на цій дозвільній системі сиділа велика бюрократична система на всіх рівнях", - сказав Янукович.

"І ця демократична система, корупційна, вона будувалась роками, десятиліттями", - додав він.

22 июня

http://tsn.ua/bin/player/embed.php/383445562

Президент Віктор Янукович на мітингу-реквіємі в Борисполі, приуроченому до річниці початку Великої Вітчизняної війни, припустився прикрої обмовки: заявив, що "святий обов’язок" влади – "уможливити нові трагедії".
"Наш святий обов’язок перед загиблими подолати тіні минулого, уможливити (очевидно, президент хотів сказати унеможливити – ред.) нові трагедії. Зазіханням на мирне майбутнє України буде дана миттєва і жорстка відповідь, звідки б ці намагання не виходили", - заявив Янукович.




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: правда жизни
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.