Новини зі Львова (перепост)

22 червня 2011, 19:17
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
519

10:45. Я у Львів цього разу не поїхала, мене звідти інформує телефоном пан Велеслав. Поки що, за його словами, все спокійно.


На Покрову-2006

Новини зі Львова

Posted on 2011.06.22 at 10:51
Tags:


Киян, каже він, приїхало десь чоловік 30, решта - львів’яни. Місцеві кажуть, що псевдоєвреї-провокатори приїхали ще вчора, у кількості десь 150-200 чоловік.

Зараз Велеслав на Пагорбі слави. Там сила-силенна міліції, зокрема, "Беркут" і "Грифон", і велика кількість львів’ян. Щойно у ворота меморіалу пройшла невелика група людей з вінком, без жодної символіки.

На Марсовому полі, каже Велеслав, так сама ситуація.

UPD. 13:45. У Львові все спокійно. Кияни з Пагорбу слави ходили на Марсове поле, там нікого, крім сили-силенної міліції. На Пагорбі слави лише міліція і місцеві мешканці, зальотних провокаторів нема. Була інформація з неперевірених джерел, що вони збираються з'явитися о першій, поки що не підтвердилась. Зараз кияни у центрі, біля пам'ятника Шевченку. Велеслав каже, що якщо не буде ніяких зворохоблень, за планом о 18:00 біля Шевченка почнеться віче.

UPD: 15:32. Повідомляє Велеслав. У місті абсолютно все тихо і спокійно. Купа туристів, дітей, відпочиваючих. Інформація про приїзд якихось комуністів з Донецька і євреїв із Одеси видається пану Велеславу блефом. Або вони не приїхали, або десь переховуються.

UPD: 16:13. Інформація від Велеслава з посиланням на "нашу розвідку" :). Комуністи провели свою акцію на Пагорбі слави (вінки і громадська панахида), але тихо і без символіки. Псевдоєвреї таки у місті і начебто готуються до якоїсь акції, розраховуючи почати її, скоріше за все, тоді, коли націоналісти будуть на вічі біля пам’ятника Шевченку.

UPD: 19:45. Інформує Велеслав. Мітинг-реквієм пам’яті жертв НКВС, розстріляних і закатованих по всій західній Україні, почався, як і планувалося, о 18:00 і пройшов без інцидентів. Спочатку була концертна частина - чоловіче тріо співало жалобні і духовні пісні, виступали інші артисти.
Далі до слова були запрошені промовці. Виступала Ірина Фаріон, голова Львівської облради Олег Панькевич, мер Львова Садовий, 92-річна бабця, що була однією із зв’язкових Романа Шухевича.

На даний момент мітинг-реквієм завершується. Можливо, ще буде хода чи до тюрми на Лонцького, чи до якоїсь іншої тюрми, де катували жертв НКВС.
"Інцидентів і капостей, - каже Велеслав, - наскільки мені відомо, не відбулося ніяких. Народ страшенно задоволений відпочинком у старовинному місті і відсутністю розборок".
====
Взято тут = http://bilozerska.livejournal.com/470092.html
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.