Ти і...

01 липня 2011, 09:16
Власник сторінки
письменник
0
493

Я почну із цитати:

«…большая часть живых форм, населяющих Мировой океан, погибает уже через несколько минут после рождения. Человеческая форма тоже довольно быстро обращается в прах и исчезает, как будто её и небыло. Трагично и жестоко? Да, но только если вы наделяете каждую форму индивидуальностью, забывая о том, что её сознание – это божественная суть, проявляющая себя через форму»

Экхарт Толе «Тне Power of Now»

Ось ви бачите красиву рибку, яка пливе у воді, а в наступну мить - її зїдає більша рибка. Це трагічно? Ні, це звичайна циркуляція життя у природі. АЛЕ! Якщо ви встигнете за час існування рибки придумати їй імя, спогади, сімю, НАДАСТЕ ЇЙ ВСІХ РИС ІНДИВІДУАЛЬНОСТІ, то смерть рибки стане величезною трагедією!

Саме тому, допоки ви усвідомлюєте себе лише у протиставленні Я - СОЦІУМ, Я - СВІТ, Я - ІНШІ, ви будете страждати від самотності. Індивідуалізація - гарантує вам самотність і страх. 

Усвідомте себе частиною всього, що вас оточує, частиною ТОТАЛЬНО всього, що вас оточує і оточуватиме. І як тільки ви досягнете у цьому напрямку успіху, у вашій голові перестануть звучати постійні запитання: ЧОМУ Я? ЧОМУ МЕНІ ПОГАНО, А ІНШОМУ ДОБРЕ? ЧОМУ МЕНІ НЕ ЩАСТИТЬ?? 

Ви - це вічність...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.