Вендету Ландику ?

14 липня 2011, 06:33
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
769

Мешканець Кіровоградської області Василь Сурмило вистрілив в мажора , який на автомобілі вбив його дочку Юлю.

Ця подія, яка сталася в червні цього року, є нетиповою для України, оскільки свідчить про намагання потерпілих самостійно відновити справедливість.

Роман Ландик черговий раз нагадав громадянам, що мажори (Калиновські, Каратуманови, Петросяни, Криворучки, Файнгольди, Руді, Кравці, Гапонюки)  були , є і будуть. Але в даному випадку розплачуватися за витівки свого чада доведеться таки Ландику-старшому своїм політичним капіталом.

Справедливості раді, слід відначити, що про мажорів на «папиных Волгах» ще в 80-х співав Юра Шевчук  а про походеньки Галіни Брєжнєвої та Васілія Сталіна відзнято цілі кіноромани. До речі останній в свої 25 років отримав звання генерал-майора!

А тому, для наших доморощених мажорів є на кого рівнятися.

Жертви мажорів (Світла їм пам'ять !) за останні п’ять років:

Володимир Куликовський, Анастасія Броннікова, Іван Гаража, Ана Мішуткіна, Світлана Алтухова, Світлана Тараненко, Валентин Турленко, Василь Карпенко, Володимир Рожко, Юлія Сурмило .

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Ландик
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.