Країна Януковича через десять років - майже фантасмагорія .

18 липня 2011, 14:01
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
490

Якщо донецькі професіонали так і будуть «реформувати» державне утворення під назвою «Україна», то через якихось вісім-десять років ми будемо жити в країні під назвою «Україна», але без «У» на початку.

Країною керує президент довічно, парламент ліквідовано, Кабінет міністрів виконує роль секретаріату президента. Державної власності не залишилось – все приватизовано , а  будинок з химерами займає РосУкрЕнерго .

Опозиція відсутня - хто хоче помітингувати, той їздить на острів Зміїний або в зону вітчудження ЧАЕС, та там мітингує досхочу без обмеження часу.

В економіці володарюють монополії, ніякої конкуренції, ніяких базарів, всі громадяни працюють за прожитковий мінімум на заводах та фабриках монополістів та проживають в гуртожитках, оскільки великий податок на нерухомість , велика ціна на електроенергію та газ не дозволяє їм проживати в власних квартирах та домівках.

До пенсії доживають не багато, оскільки пенсію призначають з  80 років. Екологія повністю знищена – карпатські дерева вирубано,  вода в Дніпрі та інших річках отруєна викидами, місця зелених насаджень в великих містах забудовано офісним  центрами.

 Етнічні українці живуть в резерваціях в сільській місцевості,  де переважно працюють в сільському господарстві на вирощуванні рапсу . Для них видається спеціалізоване друковане видання на українському суржику  «Хохол придонбасья ». Вільних ЗМІ не існує. Телебачення  існує лише російськомовне .

В’їзд до Криму дозволено лише мешканцям  та вихідцям з Донбасу. Всі інші відпочивають в резерваціях. Кримські татари , за домовленістю з російським  царем Путіним переселено до Татарстану, де етнічних татарів на цей час не залишилось.

Все вищенаведене є повним вимислом та будь-які співпадіння є випадковими.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Украина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.