Цей бідний могучій русскій язика!

20 липня 2011, 08:22
Власник сторінки
Політолог-бродяга.
0
1011

При Ющері його називали собачим, при Янучарі вже не називають:-)


  При Ющенку русскій язик називали собачим, русскоязичніков ущемлялі, а із-за хутора Михайлівського ми цілодобово чули воплі, соплі і глухі удари тупим предметом ап кремльовськую стєну. 
 Прийшли інші часи. На троні сьогодні захисник всєх ущємльонних. Русскому язику слава, респект і уважуха. Новий мініср освіти навіть дозволив тестувати учнів на знання русского язика. Звичайно, якшо знайдуться бажаючі протестуватися:-). Русскій язик тепер вже ніхто не називає собачим. Тепер за нього просто їпуть в ж0пу. Звичайно, поки шо в переносному смислі цього слова. Тобто, податкова інспекція по наказу Янучарія почала штрафувати всіх бажаючих за кожне русскоє слово в податкових накладних. Вчора якраз отримав від постачальників такий документ, де нема жодного русского слова. Раніше в нас його приймала компьютерна програма, тепер прийшлося кожну нову українську назву вводити в пам'ять компьютера, що сильно сповільнило працю. Менеджер по закупках вже сиділа на чумаданах, збираючись бігти додому, а тут така засада. Виказала мені своє невдоволення. І тут настав час мого тріумфу. Широко посміхнувшись на всі свої три зуба, я радісно сказав: "Ну в чому ж моя провина? Це ж Янукович заборонив російську мову!"
 Само собою, шо менеджерша була свого часу лютою антипомаранчою і вважала, шо гірше ніж тоді вже бути не може. Життя показало, шо може:-)
 Але Бог з нею, дивно інше. Куди поділися всі срадальці за руССкій язик? Де ВІМ, де зарусскіє оркі, де Еггі, врешті решт? Чому вони не бьють в колокола, чому не піднімають світову спільноту на захист уніжених і ущємльонних????
Ось в чому питання! Аууууууу!!!! Захисники заруССкіє!!!! ГДЄ ВИ?????

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.