Аквапарк у Дрімтауні 2

21 липня 2011, 18:45
Власник сторінки
0
964

перше враження (20.07.2011)

Був в середу в аквапарку, кохання з першого погляду не сталось. Відчуття схожі до стилю аквапарку, який мені видався статистичним та прохолодним.

Але спочатку про хороше. Такий заклад у такому районі як Оболонь приречений на успіх. Як при зовнішній температурі +30, так мінус 15 у зимній перспективі –  Райська насолода побути у воді.

На всілякі чутки що щось кудись завалиться я уваги не звертаю. Аргумент: Меламуд та Гарі Корогодський толкові бізнесмени, навіщо їм будувати з таким ризиком ?  Думаю в плані технічного забезпечення з метро Мінська до метро Героїв вагончики і далі спокійно будуть їздити. А от орендаторам на другому поверсі вже неспокійно, таки в кількох місцях вода на них капає.

Починається аквапарк з чуда  техніки – браслетів. Як чудово, що достатньо одного дівайсу, і для шкафчиків, і для замовлення напоїв у барах та ресторанах на території. Кабінок для перевдягання і душових багато. У плані логістики і потоку людей – теж все продумано.

У самому аквапарку спробував 6 гірок, перший раз дуже круто (і стрьомно, особливо в Blach Hole), другий вже не такі захоплюючі відчуття. Незнаю як воно буде на 22-й раз, але поки найбільше сподобалась гірка Space (якось так називається).

Басейни: хвильові басейни – повний фейл (навіщо потрібні ?), дорослий басейн з джакузі, баром  і гідромасажами – класно.

Трохи пограли водне поло, а от обіцяного водного футболу так і не знайшли.
Ефектів ВАУ непомічено, крім власне факту існування на 3-ому поверсі такого закладу.

Тепер, увага, що аквапарк мав би покращити, щоб було дійсно круто:

ІНТЕРАКТИВ. Багато пустих місць, багато каменюк і статуй, замість них могли б бути  відеоекрани, кінекти і якісь простіші інтерактивні забави.

ІГРОВИЙ МОМЕНТ Поле для водного поло супер, а де ж футбол ? А де з друзями наперегонки на воді на кругах ? От прийдемо наступної середи компанією – опція для командної гри єдина – водне поло.

БАСЕЙН. Жодного басейну, де дорослий може поплавати немає, мабуть вже нівідворотьно. А мо хто вирішив, що в концепт не вписується. Шкода.

АТМОСФЕРА: ось це думаю простіше. Веселішу музичку, посмішок аніматорів, якихось конкурсів – і вже буде не так прохолодно.

І ще не вистачає місячних абонементів і подарункових сертифікатів. Тож повернутись знову все таки хочеться.

P.S Думаю для дітей аквапарк -  це Едем на землі, там навіть окрема дитяча частина є.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.