сієста і глобальне

24 липня 2011, 16:23
Власник сторінки
0
757


я ненавиджу спати вдень. після "здорового" денного сну завжди почуваюся м"яко кажучи "не в своїй тарілці"

а вчора після хронічного недосипу непомітно для себе заснула. коли прокинулась і глянула новини, стало ще моторошніше, ніж зазвичай. виявляється, поки я спала, атмосфера круто помінялася: у світ інший відійшла емі уайнхаус і ще близько сотні норвежців. і підозрюваного теракту вже затримали - холоднокровний усміхнений арієць. тіпо при здоровому глузді, давно вже плани виношував.

і тут питання: як здорова людина могла таке зробити?

чи він просто вдає з себе здорового? дехто цього норвежця навіть героєм назвав.

мені здається прикол не в здоров"ї чи хворобі або точніше не зовсім у здоров"ї чи в хворобі

прикол у  тому, що є люди, які тіпо впевнені, що вони знають, як змінити на краще цей світ у глобальному масштабі. ну - принести світло комунізму, чи очистити від нижчих рас - євреїв і циганів. або ж, наприклад, від виродженців - епілептиків (афродіта колись дуже цікаву статтю розміщувала про серйозних, тобто ідеологічних, інтернетних тролів - тих, які методично і тіпо в цілях покращення світу доводять до реального самогубства психологічно слабких юзерів нету або влаштовують хакерські атаки на сайти епілептиків). ну а пожертвувати чужим життям заради таких "високих цілей" - це ж просто маленька необхідність за їхніми уявленнями

один дядя, який отримав нобелівську премію миру сказав, що терорист починається з того, що хтось завзято, відповідно зі своїми уявленнями, вирішує покращити світ і людей навколо.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.