Матриця- мій спосіб життя 3

25 липня 2011, 13:03
Власник сторінки
Студент
0
723

Світогляд мас

Все, що виділено жирним шрифтом можете не читати, на якість сприйнятої нформації це не вплине

Психологи, якшо вони відвідують дані сайти, можуть
 мені нагадати фактори від яких залежить самооцінка людини. 

Проходячи курс психології в університетті мені запамятався тільки один фактор який впливає на інтегральний показник самооцінки. Виражався цей фактор співвідношенням між досягнутими результатами і поставленими цілями (C=Р / Ц).

Для людей з не математичним складом розуму пояснюю: самооцінка найвища, коли ми досягаємо більше ніж прагнули (Р=Ц=1; С= (Р+1)/Ц;  С>1 (всі величини натуральні)); самооцінка в нормі коли ми досягаємо того чого хотіли (С=1); самооцінка занижена коли ми досягаємо менше ніж ми хотіли (С<1). Всі типи самооцінок дуже цікаві, але найбільш цікавим є стан заниженої самооцінки. (http://enlp.info/nlp05.htm).

"Мы впадаем  в депрессию,  когда полностью разочаровываемся в себе  и  в своей  способности  достичь  того,  чего хотим  от жизни. Мы чувствуем  себя неполноценными  и  недостойными,  не  совершив  дел,  которые  должны   были совершить,  по  собственному  мнению или  по  мнению  других людей. Крушение жизненных планов и  постоянное беспокойство за оправдание своих  ожиданий  и ожиданий окружающих приводят нас к крайне низкому уровню самооценки."

Для чого я це написав? Просто, для того щоб розвинути почате мною в минулих статтях- "Найлекше управляти людьми коли вони знаходяться в депресивному, подавленому стані. Позиції таких людей є занадто хиткі, такі люди є аморфною масою- глиною в руках справжніх скульпторів політики."

Тобто, занижена самооцінка більшості населення будь якого суспільства є першим аванпостом  на щляху формування з людей- стада, біомаси, покірного електорату.
Шляхи досягнення такого стану суспільства- в наступних статтях.

Якщо деякі зануди читають жирний шрифт, вітаю- у вас критичне мислення, але в більшій степені ви недовірливі та цікаві. Що таке НЛП, сайт якого був на ссилці?- чесне слово- це все гамно редшайше, в гуглі це була друга ссилка на запит "Поведения человека с низкой самооценкой". :)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.