Стросс-Кан жертва орального сексу ?

26 липня 2011, 08:19
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
748

Жертва Домініка Стросс-Кана, Нафіссатоу Діалло, в інтерв'ю журналу Newsweek визнала, що оральний секс був за згодою сторін бо інакше це дуже небезпечно для чоловіка.

Нафіссатоу Діалло розповіла, що того травневого дня зайшла в номер Стросс-Кана, думаючи, що кімната порожня. Коли побачила голого чоловіка, вибачилася і спробувала піти.

Однак банкір сказав їй: "Вам нема за що вибачатися", і став до неї  торкатися,  штовхаючи в бік спальні.

"Сер, зупиніться, я не хочу втратити мою роботу", - згадала вона свої слова. Але Стросс-Кан заштовхав її у ванну кімнату і примусив до орального сексу.

Безперечно цей секс -скандал вийде в лідери серед подібних скандалів і не через подробиці самого сексу, а через мотиви цієї афери,  мета якої є усунення головного конкурента на виборах Президента Франції Ніколя Саркозі.  

На відміну від скандалу з Монікою Лівінські, де явно прослідковується намагання  заробити «капусти », випадок з Стросс-Каном  є явно добре спланованою та чудово реалізованою акцією противників Домініка.

 Потерпіла своїм інтерв’ю визнала, що зґвалтування не було, а оральний секс був за згодою сторін бо інакше це може небезпечно для чоловіка.

 Україна - не вишукана Європа. В нас літає привид сталінських таборів, а політики захоплюються  «липовими» кримінальними справами проти опонентів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Стросс-Кан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.