Спочатку яєчня, тепер концерт

27 липня 2011, 19:23
Власник сторінки
Педагог
0
453

В Інтернеті з'явилося відео, на якому група молоді співає лайливі пісні біля Вічного вогню.

То відбувалося у місті Сімферополі, а саме – в парку ім. Гагаріна. javascript:nicTemp();

До Інтернету відео потрапило ще 13 липня завдяки одному з блоггерів (http://4strongman.livejournal.com/96303.html). Але представники правоохоронних органів побачили його лише цього тижня, як повідомила прес-секретар Сімферопольського міськуправління МВС Оксана Сорокопудова.

На відео видно, що музиканти принесли до Вічного вогню звукову апаратуру: мікрофон, гітару і комбінований підсилювач звуку. Тобто хлопці непогано підготувалися. На такий імпровізований "концерт" зібрались близько десятка молодих людей.

Пісня, що співають хлопці, загалом, доволі відома серед активних користувачів Інтернету. Вона, може, навіть видається жартівливою та нешкідливою. Але чи доречним було таке обране місце її виконання?

Звісно, добре, що хоча б яєчню не смажили (мабуть, із собою взяли все необхідне заздалегідь), як у грудневому відео, що сколихнуло народні маси ще взимку. Але ж там теж нібито була ідея. Здається, ті активісти хвилювались за обсяг спаленого газу.

javascript:nicTemp();

Винуватців знайшли у квітні. Зараз одній із дівчин загрожує до 5 років позбавлення волі, якщо її провина буде доведена у суді.

Як повідомляє прес-служба Сімферопольського міськуправління МВС, міліцією вже була розпочата перевірка за даним фактом. Скільки потрібно буде часу аби знайти крайніх тут, а також яка кара передбачена за подібні співи Карним кодексом України – побачимо згодом. Але прикро, що такі випадки непоодинокі. Спадає на думку, невже жага до популярності в Інтернеті штовхає молодь на подібні витівки?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Симферополь,Україна,Вічний вогонь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.