Порада з Країни Рад.

01 серпня 2011, 16:29
Власник сторінки
информационная политика
0
502

Die Welt радить керівництву України визначитись з напрямком політичного руху за принципом "або або". Або на Захід, або на Схід.

Медіашельф


В Україні життя складається з двох частин. Перша частина – це життя населення:стрімке і безглузде. Друга частина – це життя державних і бізнесових боссів: повільне з прихованим глуздом. Населення і босси намагаються якомога краще забезпечити себе і оточення всім необхідним. Населення – хлібом насущним,а босси – не хлібом єдиним.

Наведена субординація зводить нанівець будь-яке намагання діячів Європи розтлумачити перелік європейських цінностей, про які босси обізнані не гірше ніж європейці,але забезпечення цих цінностей не входить в їх плани. Європеїзація населення України розведе багно існування на дві частини і виведе останнє з під феодального ярма. Босси без безязикого населення зникнуть як роса на сонці, адже їх комфортне життя не має жодної перешкоди у вирішенні без числа примх, як і перетинання кордонів, придбання рухомості і нерухомості. Вони вже давно, тобто за 20 років їх незалежності, вирішили всі питання щодо самозадоволення.

Гра в переговори про асоціативне членство подобається і учасникам переговорів збоку Європи. Вони розуміють, що ходіння по колу продовжує їх службове життя. Вони згодні літати в Україну на абсурдні переговори,користуючись європейськими умовами життя як в Брюсселі,так і в Києві. Збоку представників ЄС висуваються вимоги, які ніяким чином не досягнуть позитивного результату, до того в їх переговорній практиці існує вузлові проблеми, вирішення яких аж ніяк не будуть корисними для Європи. На перший погляд.

Позиція Європи повинна бути не переговорною у вакуумі,а у здійсненні конкретних справ. Без вимог до англомовних боссів ЄС відкриває шенгенський дозвіл на вільне пересування громадян України по чепурній Європі. Все одно по розвинутих країнах вештаються сотні тисяч африканських і азіатських дармоїдів з небезпечними хворобами, без професій, з кримінальними нахилами, і головне з іншими уявленнями про оточуючий світ. А при наявності шенгенського дозволу для громадян України в Європу хлине молодь з непоганими професійними навичками, люди середнього віку при сприянні місцевої влади європейських міст виявили би себе у чесному підприємництві на користь міських бюджетів. Для такого вирішення посталого складного питання вже є практика Ізраїля. В Італії, Іспанії, в інших країнах працюють сотні тисяч українців – носіїв української вихованості та працелюбства. Правда, вони виконують чорну роботу, а от цивілізований крок Європи до організації життєдіяльності українців в локальних національних колах виштовхнув би західну і центральну частину континенту на кілька поверхів вгору в науці, мистецтві, спорті та в багатьох інших сферах суспільно корисної діяльності.

Європейська Спілка мала б прийняти рішення про матеріально-технічне та фінансове сприяння порядним людям в Україні для безперешкодного та ризикованого розвитку корисної ініціативи громадян України. Мова йде про відомі інвестиції з точним і надійним партнером. В Україні відсутні сучасні технології в усіх галузях науки та виробництва. Заснування в районних та обласних містах інвестиційних центрів для безпосереднього сприяння ініціативним людям розпочинати гуманітарну, наукову,виробничу, творчу працю за європейськими правилами зіштовхнуло би з місця величезні маси населення до прозріння, до осмислення власної гідності, і таким чином Європа ввійшла б в Україну, не чекаючи волевиявлення Печерського трикутника, бо швидше за все очікувати можна без надії сподіваючись.

От і відбувся би европейський менеджмент.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.