Тимошенко четвертують ? ( відповідь)

02 серпня 2011, 12:59
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
590

«Я не знаю, что делать. Если кто-то знает ответ на вопрос, как противостоять такому террору в суде, как противостоять такой расправе в суде, я бы была очень благодарна, если бы мне посоветовали, что в этой ситуации делать», заявила Юлія Тимошенко після че

Чотириста років тому в середньовічній Європі влада особливо ненависних , як правило політичних опонентів , четвертували. Рештки тіла розсилали на схід , захід, північ та південь. В Англії це жорстоке покарання існувало аж до 1867 року. Так колись віддали богу душу народні месники Степан Разін та Омелян Пугачов.

Репортажі з Печерського суду міста Києва вже давно нагадують інформаційні зведення з поля битви. Пані Юля вже давно стала фігурою в чужій грі - в цьому її поразка .

 Аби вона вивчала військове мистецтво, то вона б неодмінно взяла в на озброєння багато тактичних рішень.

Якщо ворог переважає, то відкритий опір неодмінно приведе до поразки. Так було з Наполеоном в Росії в 1812 році. Як неважко далося тоді  рішення - здати Москву, але нарешті саме це привело до поразки французів.

Головне для пані Юлі подолати страх опинитися у в’язниці, бо саме цей страх є головною зброєю проти неї .

 Нікчемний Кірєєв, кумедна Фролова та інші учасники процесу є лише маріонетками в руках кукловодів, а тому бити їх немає сенсу – це постріли в повітря. Так чи інакше, рано чи пізно, не дивлячись на перешкоди Юлі, її засудять - але це не буде крахом політика Тимошенко.

Саме в’язниця 2001 року створила бренд під назвою «Тимошенко».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,кримінальна справа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.