Об'єднаємо Схід і Захід не політикою!!!

16 серпня 2011, 09:56
Власник сторінки
Логіст + системний адміністратор
0
485

Арест Тимошенко і мої висновки

Не так давно, а саме 05.08.2011 року, відбувся арешт лідера партії «Батьківщина» Тимошенко Ю.В.. Мене дуже сильно збентежила дія людей, що ринулись визволяти її. Навіть не можу зрозуміти, чому ж так виходить. Коли арештовують простого громадянина України, то ніхто не виходить на акції протесту і не кричить, що це все підстроєне. А ось як арештували Тимошенко, то все це робить влада і усім ганьба і т.д.. Та люди дорогі, навіщо ж Вам мішатись сюди. Ви кричите що влада погана – а навіщо ж було обирати їх. Ви вважаєте, що якщо звільните Тимошенко, то щось зміниться на краще? НІКОЛИ!!! Нехай вони собі там сваряться, судяться і стріляються. Нам потрібно працювати і зміцнювати свою державу. Замість нас ніхто нічого не зробить.

Дуже багато в Інтернеті зустрічав висловів, що Тимошенко об’єднає Україну заради перемоги над цією владою. Можливо. Але я не думаю, що це нам потрібно. Нам потрібно об’єднатись самим заради нас же самих. Навіть якщо до влади прийде команда Тимошенко, то все залишиться так само. Маючи декілька років тому можливість побувати у ВР, я спостерігав дуже цікаву ситуацію. Два депутати під час засідання майже до крові били один одному обличчя, а після засідання вийшли РАЗОМ І СМІЮЧИСЬ. Це все тільки гра, театр для нас простих людей. Ми бачимо тільки награну сценку, те що потрібно бачити. Ви кожного дня бачите в новинах про суд над Тимошенко, ще пару аварій і ще пару новин з-за кордону, а все інше просто не показують. Інше для Вас не важливо? Та перестаньте зациклюватись на тому, що Вам нав’язують. Слідкуйте за усім, що відбувається в нашій державі.

P.S.. Я не є журналістом і не маю відповідної освіти тому пишу як вмію. Не судіть строго.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.