Пекельна кухня по-рівненськи... або як голландські експерти навчали місцевих рестораторів

18 серпня 2011, 09:11
Власник сторінки
переводчик, журналист
0
525

З 4 по 14 серпня ц.р. в одному з найкращих ресторанних закладів м. Рівне перебував експерт з Нідерландів, ресторатор із 25-річним стажем Йоган Спапе

З 4 по 14 серпня ц.р. в одному з найкращих ресторанних закладів м. Рівне перебував експерт з Нідерландів, ресторатор із 25-річним стажем Йоган Спапе. Приїзд голландського експерта з ресторанного бізнесу до Рівного став можливим завдяки плідній співпраці Рівненського регіонального центру з інвестицій та розвитку та Міжнародної програми експертної допомоги PUM Netherlands Senior Experts.

"Якість у всьому та понад усе" - це кредо, за яким працює європейський ресторатор Йоган Спапе. Він займався вишколом персоналу та консультаціями із менеджменту. "Як на мене, - варто працювати на імідж, аби ресторан був упізнаний як тут, на Рівненщині, так і залишив приємні спогади у гостей із закордону" - зазначив пан Спапе.

До рівненського ресторану фахівець підійшов комплексно і відповідально. Порадив змінити і графік роботи, і меню скорегувати, і в той же час колорит та затишок ресторану зберегти.

"Експерт дуже цікавий, своєрідний, і є багато цікавих ідей, які він пропонує. Навіть графік роботи пропонує змінити на зручніший як для гостей ресторану, так і для обслуговуючого персоналу. Також по залу, сервіруванні, кухні - все є зовсім нове. Багато чого ми знаємо, багато чого ми вже дотримуємося з ідей експерта, проте взято із порад пана Спапе достатньо для розвитку як ресторану, так і його працівників" - повідомили представники РК "Колиба".

Загалом же, сподіваються організатори візиту, експертна місія дасть новий поштовх для місцевих рестораторів, аби ті більше уваги приділяли обслуговуванню клієнтів.

"Я вважаю, що це взагалі для Рівного може бути великий прорив, тому що не секрет, що якість обслуговування в рівненських рестораціях далеко не найкраща, навіть порівняно із найближчими сусідами (Львів, Київ та ін.), і тому нам немає навіть звідки почерпнути ці знання. Європейський експерт якраз спрямований на задоволення цих потреб, щоб стати айс-брейкером і змінити щось" - зауважив уповноважений представник PUM у Рівненській, Волинській, Житомирській та Тернопільській областях, керівник Рівненського РЦІР Юрій Трачук.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.