Нагода зламати Тимошенко фізично

24 серпня 2011, 09:52
Власник сторінки
Инженер
0
358

Тиск судової влади на Тимошенко посилюється.


18 серпня найближчий соратник Юліїї Тимошенко Олександр Турчинов повідомив про стан здоровя Тимошенко: «17 червня, в четвер, вона стала погано себе почувати, навіть не змогла піти на прогулянку по тюремному дворі і на всьому тілі з'явилися синці, тобто лопаються судини».

В суботу, 20 серпня, Партія "Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина" заявила про погіршення здоров'я колишнього прем'єр-міністра.

18 і 19 серпня адвокати Тимошенко зверталися до судді Родіона Киреєва з вимогою допустити до підсудної лікаря для проведення аналізу крові. Киреєв дав дозвіл на проведення обстеження офіційною медичною комісією. Але Тимошенко наполягає на обстеженні лікарем, якому вона довіряє.

Можна зрозуміти колишнього прем’єр-міністра. По-перше, вона не довіряє лікарям, яких пропонує їй суд, оскільки перебуває в гострій конфронтації з цим судом. Вона постійно нагадує про загадкові смерті у минулому високих посадовців, проти яких порушувались судові справи. По-друге, її не тільки як жінку, але і як будь-яку людину, зовсім не тішить перспектива гуляння в Інтернеті результатів її медичного обстеження. А таке сталося зовсім недавно з обстеженням медиками Юрія Луценка. Це є приниженням, психологічним тиском  на підсудного, заради цьго ідуть на грубе порушення медичної етики.

Після «відсидки» в СІЗО Юлії Володимирівни за часів Кучми в ЗМІ також з’явилося повідомлення про її «букет хвороб», але до переліку деталей «букета» тоді не дійшло.

Психологічним тиском було вже не вмотивоване законом взяття Тимошенко під варту з «автозаком», обшукуваннями, обмацуваннями, годинними утриманнями перед початком суду в камері площею в один квадратний метр та іншими чарівними атрибутами СІЗО. Зразу після арешту газета, що фінансується  Ахметовим, глумливо описала камеру, у якій отримується Тимошенко. Особливо наголошувалось, що туалет хоч і не за ширмою, але без біде.

На подив ініціаторів арешту, Юлія поведінку у суді не змінила. Вона не встає перед суддею, не вживає звертання  «Ваша честь» і, за повідомленнями наглядачок СІЗО, поводить себе у камері «прямо як королева». Не діє на кляту опозиціонерку  арешт. Навіть знамениту свою зачіску зберегла.

І ось тепер трапилась (чи випадково?) нагода зламати залізну жінку, використовуючи стан її здоровя. Можливо, для цього її і запроторили за грати.  

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.