Двадцята річниця незалежності

24 серпня 2011, 19:45
Власник сторінки
Экономист
0
559

Незалежність

Хочу почати з того, чому? Чому я вирішив завести блог. За це я "вдячний" сьогоднішній владі. Владі яка створює вакуум. Владі яка ігнорую Конституційні права українців заради свого політичного спокою. Сьогодні це право на мирне зібрання і вільне висловлення своєї думки а насправді ігнорується добра половина Конституції.
Саме так і сталось сьогодні у двадцяту річницю незалежності України, коли мирну демонстрацію Союзу чорнобильців не пустили на центральну вулицю міста святкувати річницю незалежності. Не пустили людей, які віддали своє здоров'я заради майбутнього України. Мало того що ці люди отримують мізерні пенсії та помирають без належного медичного обслуговування, сьогодні влада пішла далі...Людям які приїхали з усієї країни наші псевдо вожді заборонили пройти центральною вулицею столиці. Замість того щоб святкувати з співвітчизниками які рятували країну від ядерної катастрофи та іншими громадянами вони вирішили святкувати за спинами  спецпідрозділів та внутрішніх військ і як жалюгідні створіння просто пересидіти цей день. Чому? Дуже просто...страх! Страх подивитися людям у вічі, страх того що доведеться відповісти за обіцяні реформи та "покращення життя вже сьогодні" ! А таки доведеться!!!
Тому я тут! І маю віру що хоч через інтерент в цій країні можна вільно висловлюватися. До чого і Вас запрошую!
Слава Україні!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.