Кухня памятнику козла-Табачника

01 вересня 2011, 19:32
Власник сторінки
Студент
0
453

З перших вуст

Сьогодні, у Львові, успішно відбулась акція громадського руху "Відсіч" на якій була проведена експозиція сатиричного памятника міністру освіти- Табачнику. Кажучи по правді, у людей які спостерігали це рідкісне явище Українського політикуму, склались дуже позитивні враження про нашу акцію. Багато людей хотіли сфоткатись з "міністром" втіленим у гіпсі та пінопласті. Деякі навіть запитувались чи за це щось треба платити :))- настільки атракційно виглядала акція.
Крім того  ми збирали підписи для написання вимоги про встановлення аналогічного (справжнього) памятника Табачнику до моменту поки вище згадана особа буде займати пост міністра. Звичайно, реалізація таких амбітних планів, і сприяння влади для втілення задуманого в життя- є малоймовірним. Навпаки, цей збір підписів стане елементом тиску на владу, який необхідно чинити всюди і постійно, незважаючи за кого ми голосували- помаранчевих, голубих чи сердечно-білих чудасій. Оскільки саме в цьому полягає суть громадського суспільства- яке ,нажаль, в зародку на Україні.
На даний момент зібрано близько 140 підписів. Така кількість підписів зібраних лишень протягом години- задовільняє масштаби акції 1 вересня. Хоча цього не достатньо, але ми не зупинемся поки не зберемо 6 тисяч (принаймі так плануємо). Слід зауважити, що в анкеті (в яку збирали підписи) була графа "вид діяльності" респондента. Варіація цього показника була від "студент" до "юрист" "військ. службовець" і тому подібне. Всього близько 25 різних позицій суспільно- корисних професій. Висновком може бути те, що питання освіти, а в свою чергу якості життя теперішнього і майбутнього покоління, є той інтеграційний чинник який здатний і мусить обєднати наше штучно поляризоване суспільство. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.