Не люби себе!

06 вересня 2011, 07:24
Власник сторінки
письменник
0
713

сцуко

Давайте розглянемо цей довбаний слоган: люби себе! Вам же так старанно вбили цей шаблон із дитинства (а кому не вбили, а він сам до того додумався - то тим гірше йому!)

Так от, звідки він взявся? Дитина у дитинстві навіть не підозрювала, що потрібно любити себе. Але в той момент, як тільки її образили - назвали уродом, інші діти сказали, що не хочуть з нею гратись, тощо, вона відчула біль за себе. Особисто кожен із вас відчув цей біль за себе, в той же момент він пожалів себе, в той же момент він вирішив, що найкращим виходом було би любити себе, старанно виділяючи поміж інших дітей.

Звісно, я не кажу, що всі такі: дехто у підтримку образи, зненавидів себе і так і живе по сьогодні - саморуйнуючи себе та своє життя, хтось зрештою виріс нормальним - просто навчився давати в ніс і так випускати образу. Але я хочу вказати вам просто на хибність шляху "люби себе", на його хворобливе походження, сцуко! Адже ця любов до себе вирощує тисячі самозакоханих персон, які не вміють жити в гармонії із іншими.

Остерігайтесь її пастки :)

Наприкінці дві цитати із Карлоса Кастанеди:

Главной задачей на пути воина является уничтожение чувства собственной важности. Все, что делают воины, направлено на достижение этой цели.

Шаманы разоблачили чувство собственной важности и установили, что оно есть жалость к себе, маскирующаяся под нечто иное.

ПС: Не будьте жлобами - гляньте моє гарненьке відео ;) http://www.youtube.com/watch?v=0i5l5OMjem0

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.