Використання дронів (керованих мінілітаючих пристроїв)

06 вересня 2011, 13:51
Власник сторінки
Незалежний консультант, юрист
0
530

Використання дронів (керованих мінілітаючих пристроїв) журналістами - ще один крок до відкритості української влади та українських чиновників!!! Читаючи про різноманітні обмеження до яких вдається чиновництво в Україні спало на думку використати сучасн

Ми же неодноразово чули про використання дронів  (керованих безпілотних мінілітаючих пристроїв) американськими військовими в бойових точках. 

Проте зараз ці технології стають доступними кожному, особливо для фотографування місцевості та об'єктів, які на ній знаходяться (наприклад, Межигір'я).

У США та Європі уже продають пристрої, які здатні робити зйомку безпілотно.  Ціни не такі вже й високі - близько 11 000 доларів США (у США) за пристрій  - літає 30 хвилин і знімає усе можливе.  У Європі дещо дорожчі.

Більш детально:

http://www.popsci.com/technology/article/2010-10/tested-taking-sensefly-cameradrone-out-spin-above-california

Сайт виробника:

http://www.sensefly.com/products/swinglet-cam/

Думаю, що журналістам якраз такий пристрій був би корисним!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.