Погоня за Мельниченко або Полювання на відьом продовжується

09 вересня 2011, 20:09
Власник сторінки
Журналист, студент, общественный деятель.
0
687

Як повідомляла прес-служба ВГО "КУПР", сьогодні голову правління організації Сергія Мельниченка прямо з дому доправили до судової зали. Пізніше його оштрафували на 1700 грн. Так суд оцінив спроби поставити намети на Хрещатику.

Проте, історія цим не закінчилася. 
Невідомі не наважилися схопити Сергія Мельниченка на очах у великої кількості журналістів.

Група невідомих, яка чатувала на громадського діяча, поглянула на об'єктиви телекамер і не наважилася вчиняти затримання. Вони пішли слідом за Мельниченком і його товаришами.


Суд не розглянув справу об'єктивно і в повному обсязі істотних обставин, а пославшись на факт затримання декількох учасників, як вже повідомлялося, призначив Сергієві максимальний штраф у 1700 гривень. При цьому не було взято до уваги той факт, що в діях затриманих цим же судом не виявлено складу правопорушення.
На виході з приміщення суду його очікувала група невідомих у цивільному.
Автомобіль Мельниченка переслідували невідомі люди в цивільному на машинах Шкода-Фабія і ВАЗ-2107 держ.№ АА 7157 чорного кольору з приватними номерами. В автомобілі Сергія Мельниченка знаходився журналіст УНІАН.
На вул.Коцюбинського переслідувачів було відрізано невідомим автомобілем від машини Мельниченка, але за кілька хвилин вони наздогнали його на Хмельницького. 

Пізніше організатор мітингу на Хрещатику, 27, голова правління ВГО "Коаліція Учасників Помаранчевоі Революціі" (КУПР) Сергій Мельниченко, звільнившись від переслідування, пішов відпочивати, а переслідувачі ще довго ганялися за його автомобілем по усьому Києву. Журналісти вели спостереження за незвичайним сафарі.

Сергій Мельниченко, за яким після суду невідомі у цивільному влаштували погоню, непомітно для переслідувачів вийшов зі свого авто біля центрального входу Національного університету харчових технологій і спокійно пішов у зворотньому напрямку.

Переслідувачі ж на автомобілях Шкода-Фабія № АА4607ВХ темно-зеленого кольору і ВАЗ 2107 АА7157АТ чорного кольору цього не помітили і продовжили гонитву за автомобілем Сергія, в якому знаходився лише водій і журналісти.

Після досить довгих кульбітів столичними вулицями автівка Мельниченка зупинилася на вул.Банковій, і переслідувачі переконалися, що об'єкт зник. Ще деякий час вони кружляли пішки навколо Банкової, насунувши на лоба кашкети і прикриваючи обличчя мобільними телефонами, а потім відправились геть.

ВГО "Коаліція Учасників Помаранчевоі Революціі" (КУПР) просить компетентні органи встановити власника автомобіля ВАЗ-2107 держ.№ АА 7157.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.