Чужі мрії

15 вересня 2011, 06:22
Власник сторінки
письменник
0
737

Це печальна і водночас трагічна історія із життя.

Один мій знайомий, майже друг, зовсім не вміє поводитись із дівчатами. Справа у тому, що він жутко слабохарактерний і мягкий. А дівчата хочуть, щоб їх завжди мічно за жопу брали, хіба ні?

Так от за останній місяць його дві дівчини відшили після першого побачення. Правда від одної він зажадав пояснень і, без попереджень, пішов чекати її біля підїзду. І так прочекав до ЧОТИРЬОХ РАНКУ! Коли дівчина врешті зявилась, то логічно подумала, що він якийсь маняк. Словом, йому так і не вдалось обйасніться. Але хлопець не унивав - він купив одну розочку і пішов знову її чекати... Щоб ви собі знали - він не був закоханий у неї. Атнюдь! Я йому кажу: чувак, це вже не в моді, такі вчинки, але не помогло.

На цей раз дівчина врешті пояснила, що кинула його бо він слабохарактерний. Слава богу, той заспокоївся. Проте зізнався мені по секрету, що мріє до весілля переспати із купою дівок. 

І от що я подумав: це ж не його мрія - переспати із купою дівок. Це мрія навязана йому загальними уявленнями, мовляв, той хто спить із багатьма дівками - той крутий! Але ж це чужі мрії! Квартира, машина і дача - далеко не всім потрібні. 

А які у вас мрії? Також чужі?

П.С. Заходьте гляньте моє друге і останнє відео: http://www.youtube.com/watch?v=KnnJf6ymEZY&feature=related 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.