Сумщина отримала 80 тон гуманітарного вантажу від швейцарців

21 вересня 2011, 10:08
Власник сторінки
маркетолог
0
533

На Сумщину прибуло вісім вантажівок гуманітарної допомоги.

Це медичні ліжка, операційні столи, медичні матеріали, зокрема, стоматологічні інструменти, шкільні меблі, комп’ютерна та побутова техніка, канцтовари, господарське приладдя, посуд для дошкільних, загальноосвітніх та інтернатних закладів для людей похилого віку, рятувальне устаткування, інструменти, одяг та взуття для рятувальників. 

«Співпраця об’єднання «Help Point Sumy» та Сумщини переросла у справжню дружбу і відстань між нашими країнами – не перепона, головне – вчасно надати допомогу тим, хто її потребує», – зазначила Президент об’єднання «Help Point Sumy» Маріанне ПІФФАРЕТТІ.

За її словами, з кожним роком співпраці Сумщина посилює свою матеріально-технічну базу медичних закладів, пожежних та правоохоронних служб, від роботи яких залежить здоров’я, безпека та життя людей. Загальна вартість допомоги конвоїв склала близько 2,5 мільйона євро.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.