Бацька Лука і ВЯФ

25 вересня 2011, 19:54
Власник сторінки
0
619

на злобу дня

Не підтримував і не підтримую кричалки ультрас  Динамо.  Не ті методи, та й Віктор Федорович Янукович , якщо не на підтримку, то на повагу точно заслуговує.

Але цинічно-беспредельнє знищення бізнесу Олейнікова  і жахає, і водночас стимулює всім триматися разом і боротися. Сподіваюсь, фінал буде таким як і в цій власноруч написаний байці:

Владарювали в двох різних країнах два Президента-Владики:  бацька Лука і ВЯФ.  Не дуже подобались народу їх вчинки у владі, і почав народ протестувати проти Владик.

Бацька протесты народа назвал происками всемирного антибеларуского масонского американского правительства и запретил.

ВЯФ протести теж не одобрював, тому наказав слугам своїм взяти дезодорант слізогінний і попшикати трішки на демонстрантів.

Бацька увидел людей из народа не протестующих, но аплодирующих на центральных площадях. Показалось ему  подозрительным поведение такое, посему аплодисменты он разрешил только на день города Минска 10 сентября.

А тим часом в країні владики ВЯФа від футбола виникли футболки ««Спасибо жителям Донбаса за Президента не очень хорошего».  Футболки Президенту не сподобались, і видав він указ: футболки конфісковувати, футболковидавців з країні вижати, а якщо і хто захоче такий надпис носити на одязі – то нехай на трусах розміщує.

А Бацька тем временем запретил песни непатриотические, и исчез из радио ефира «Ветер Перемен».  И Ляпес Трубецкой заодно исчез, как неблагонадежный элемент.

ВЯФ  вирішив взяти приклад з колеги і заборонив футбольним фанатам на матчах кричалки кричати.

Бацька совсем разошелся вконец и даже будильники на телефонах гражданам включать запретил.

 И не слыша звона будильников погрузилась страна Б в вечную ночь, а кто мог уехал навсегда из страны.

ВЯФ по прикладі Бацьки вирішив забороняти і далі, і заборонив людям говорити «Спасибо».

Та зовсім не сподобалось це мислячим громадянам, і об’єднались вони з чорнобильцями, афганцями, борцями зі будівництвом незаконним та матерями шкіл закритих на Донбасі, і прийшли вони всі разом до замку Правителя ВЯФа між горами і сказали йому

«СПАСИБО ПРЕЗИДЕНТ тебе, слугам твоим газопускающим и футболкоотбирающим, друзям твоим девушкобьющим и пешехододавлящим, чиновникам твоим взяткотребующим и судьям твоим нужные решения принимающим"

СПАСИБО, но мы хотим жить в лучшей стране».

 І так голосно зазвучав голос народу, що віддав мирно і цивілізовано ВЯФ владу більш молодим Владикам, які до того ж англійську мову вивчили і повели країну далі в цивілізований світ.

Загадка: молоді владики це ЯК ?

Відповідь ? Кличко, Яценюк ?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.