Хитрий Путін

26 вересня 2011, 07:51
Власник сторінки
Журналіст, еколог, письменник
0
387

Жодної, навіть найменшої ймовірності в тому, що президентом Росії стане хтось інший, наприклад представник опозиції, немає.

Наступним президентом сусідньої нам Росії стане діючий прем’єр-міністр Володимир Путін. Про його кандидатуру було заявлено 24 вересня на з’їзді партії  «Єдина Росія». Деякі  політики казали, що таке рішення виявилось несподіваним, але вони кривили душею. Усім зрозуміло:  Медведев став президентом лише тому, що Путін не міг піти на третій строк, бо це суперечило б Конституції. Тепер же, коли президентом був інший, Путіну відкрита дорога.  Він сам запропонував президенту очолити список «Єдиної Росії» до парламенту. Медведев згодився залишити пост глави держави, а його місце займе Путін, помінявшись посадами. Хоча фактично колишній розвідник Путін ніколи не переставав бути першою особою країни. Його план  працює бездоганно: вся влада у Росії повністю в одних руках і так буде принаймні ще два президентські строки. Жодної, навіть найменшої ймовірності в тому, що президентом стане хтось інший, наприклад представник опозиції, немає.        

Цікаво, Путіна в Росії так дуже люблять чи влада робить так, аби будь-які результати голосування народу не стали на заваді її планів?

 

 

Фото з сайту

http://www.infox.ru/business/finances/2009/06/19/Putin_podpisal_antik.phtml?logout

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.