Від Папи Римського вимагають прийняти рішення, що суперечить Святому Письму

26 вересня 2011, 08:23
Власник сторінки
Журналіст, еколог, письменник
0
499

Але Ватикан проти

   

    Вчора завершився візит Папи Римського Бенедикта XVI до Німеччини, звідки, до речі, походить Понтифік.

На рідній землі, він правив літургію, зустрічався з політиками, зокрема президентом і канцлером країни, мав промову у парламенті. Однак, окремі члени законодавчого органу проігнорувати виступ Папи, а на вулиці вийшли демонстрації з протестами проти  католицького погляду на такі питання як використання контрацептивів, одностатеві шлюби, аборти, і вимогою усе це дозволити.

Спостерігаючи за даними подіями з України, нічого дивного не видно в тому, що Папу окремі групи людей зустрічають протестами. Хіба у нас усі раді візитам глави Російської православної церкви Кирила? Дивною є вимога протестуючих, адже вона ніколи не буде реалізована. Католицька церква, що має за основу свого вчення Святе Письмо, ніколи не піде проти священного джерела науки, натхненного Богом, чого, власне, хочуть протестуючі. А якби припустити, що коли-небудь церква дозволить одностатеві шлюби, аборти і контрацептиви,то це вже буде не католицька церква і не церква взагалі.  Вона суперечила б сама собі. 

 

 

Фото з сайту  http://angelito.signaly.cz/200904?adresa=/0904/sv-pavel    

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.