Російська влада і ЗМІ.

27 вересня 2011, 12:43
Власник сторінки
Dolce far niente
0
498

...



Нє, всетаки спритно Кремль маніпулює ЗМІ заради своєї вигоди, і не тільки російськими. Якщо точніше, то російськими ЗМІ Кремль прямо керує, а закордонними - маніпулює.
Ще два дні тому вся Росія, її сусіди і просто небайдужі активно обговорювали чергове призначення Путіним самого себе любимого на посаду президента Росії. А тепер всі активно коментують і обговорюють тільки одну афігеть яку актуальну новину - відставку одного російського міністра, Кудріна.
І кому той Кудрін був раніше цікавий? Хто його знав 3 дні тому? Хто відслідковував його професійну кар'єру, і його особисте життя? На що взагалі Кудрін впливав на своїй ахрінітєльно впливовій посаді аж цілого міністра!? ...
Нінашо. Як і інші міністри, депутати і президенти Росії при Путіну.


Путінські політтехнологи, його ручні бригадні тирнетівські русотролі, просто шістки і сторонні люди яких тупо інформаційно розвели буцімто "відставка Кудріна" це "найбільша резонансна подія в Росії за останні дні", свою роль виконали - переключили увагу суспільств не тільки в Росії, а й за кордоном з призначення Путіним себе президентом на інші речі, на Кудріна. 
Здається єдине з того що зробив більш-менш помітного в своїй кар'єрі Кудрін - це своя відставка...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.