Активісту, якого вчора ввечері жорстоко побив "Беркут", стало гірше.

28 вересня 2011, 15:22
Власник сторінки
Журналист, студент, общественный деятель.
0
626

Активісту, якого вчора ввечері жорстоко побив "Беркут", стало гірше.Першому заступнику голови правління ВГО "Коаліція Учасників Помаранчевоі Революціі" (КУПР) Петру Михайленку, якого учора під час мирного зібрання громадян з вимогою скасувати протизаконну

"З п'ятої ранку почалися дуже сильні болі в животі і в районі попереку, -
розповів Петро, - Через ті муки не міг спати. О 9 ранку забрала "швидка" і
відвезла до міської лікарні No.5, там відразу госпіталізували".
В лікарні довго не могли знайти місця для постраждалого, майже весь день він
пролежав на топчані в коридорі. Лише після обіду лікарям вдалося вивільнити
місце в палаті. Лікарі констатували забої внутрішніх органів. На цей час
Петро Михайленко лежить під крапельницею, очікуючи результатів обстеження.
Лікарі заборонили їсти і пити, оскільки вважають, що громадському активісту
скоріше за все доведеться робити операцію.
Нагадаємо, увечері 27 вересня Петро Михайленко разом з іншими членами ВГО "Коаліція Учасників Помаранчевоі Революціі" (КУПР) брав участь у мирному зібранні громадян з вимогою скасування протиправно призначеного Юлії Тимошенко запобіжного заходу - утримання під вартою.
Зібрання проходило без порушення громадського порядку, проте це не завадило спецпідрозділу "Беркут" напасти на людей, застосувати сльозогінний газ і побити, завдавши більшості присутніх, в тому числі жінкам і людям похилого віку, синців і забоїв.
Після цього спецназівці вихопили з групи учасників акції Михайленка і ще одного активіста і потягли до сусідньої підворотні. Активіста кілька разів вдарили і відштовхнули, а Петра Михайленка затягли до підворотні і безпричинно та безпідставно жорстоко побили, після чого кинули напризволяще. Його знайшли товариші і викликали "швидку".

--------------------------------------
Як заявив голова правління ВГО "Коаліція Учасників Помаранчевоі Революціі" (КУПР) Сергій Мельниченко, він вимагає від Генральної прокуратури України порушення кримінальної справи і покарання злочинців-перевертнів у погонах.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.