Гроздья гнева дремучих «совков»

29 вересня 2011, 09:13
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
689

Они не читали гениальный роман Шкляра и не вдохновляются примером холодноярских партизан. Им безразлична судьба украинской демократии, злоключения оппозиционных лидеров в СИЗО, ущемление свободы слова, российский флот в Севастополе, козни министра Табачн

  Они гордятся тем, что воевали за Империю Зла, пытаясь покорить чужой народ.

Желая оскорбить украинского вице-премьера, они сравнивают его с отважными повстанцами, боровшимися за свободу своей страны.Они хотят, чтобы независимая Украина платила им за служение рухнувшей Империи.

Кто же они, эти дремучие "совки", сидящие на шее у трудолюбивых украинских налогоплательщиков?

Знакомьтесь: доблестные ветераны-афганцы, едва не взявшие штурмом антинародную Верховную Раду и сорвавшие бурю оппозиционных аплодисментов…»

Автором цього сарказму є Михайло Дубинянський з «Української Правди». Не хотілося б робити для нього реклами , але заради справедливості, хочу зупинитися на «афганцях», оскільки сам відношусь до них.

На сьогоднішній день в Україні лише інвалідів афганської війни налічується  близько 11750 чоловік та 2600 сімей загиблих, я вже не кажу про сотні тисяч учасників війни в Афганістані. Ці цифри говорять лише про те , що Радянський Союз вів цю війну переважно за рахунок українців, а ще білорусів та сибіряків.

Чому Україна має платити їм за  « за служение рухнувшей Империи» ?

 Чому Україна має платити вкладникам СРСР за втрачені вклади, ветеранам Великої Вітчизняної Війни за участь в цій війні на боці СРСР, постраждалим від аварії на ЧАЕС в 1986 році, адже в цьому винне керівництво СРСР ?

 А  тому , що і перші , другі , треті та всі інші «пільговики» складають народ України з своїми поглядами, який проголосував за незалежність в 1991 році, обрав першого, другого, третього та врешті четвертого Президента України. Врешті саме цей народ, в тому числі і  афганці брали активну участь в «Україні без Кучми», Помаранчевій революції. Врешті афганці штурмували 20 вересня Верховну Раду не за свої пільги, а за тих матерів , які вже понад 20 років оплакують своїх синів та отримують за це жалюгідні 150 грн. допомоги та за тих 11 тисяч інвалідів війни в Афганістані, які щоденно борються за своє існування з нелюдським відношенням до себе з боку чиновників та таких невігласів, як Михайло Дубинянський .

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Афганистан,афганцы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.