свобода і Тимошенко

03 жовтня 2011, 14:35
Власник сторінки
політолог Аналітичного центру "Політика"
0
4627

Чи потрібна сьогодні свобода для Юлії Володимирівна? Можливо для Юлії Тимошенко як Матері, дружини, свобода і потрібна, але як для політика національного, а з її точки зору то і Європейського звичайно що ні.. Адже судова справа це був реальний привід під

Але якщо раптом ЮВТ випустять? Що тоді? Що буде робити вічна революціонерка у мирний час?

До виборів рік, а у Євро 12 вона участі не бере.(

Усі факти і говорять про те що її мають випустити, причому за вимогою тої ж Європи у досить цікавій формі, змінивши законодавство. І тут починається найцікавіше. Команда Тимошенко, зрозумівши що їх Лідер скоро буде на свободі,  дякуючи намаганням, а інколи і тиску Європейців, керівник Фракції БЮТ-Батьківщина  - Іван Кириленко заявляє, що вони не голосуватимуть про такі зміни, натякаючи на те що, потрібне визнання невинності ЮВТ, пробачення та ще багато чого, але головне з них, це шанс звучати в інформаційному просторі.

Дуже цікавий політичний хід, хоча він – логічний, адже ведучи переговори із представниками Європи, чиновники з Банкової не враховували політичної позиції Тимошенко. А Вона є. І для них це може стати політичною проблемою, хоча уже і в середині країни.

А Леді Ю готує чергові політичні-акції, зрозумівши, що найважчі часи уже пройдено. Навіть при мінмальному тюремному  ув’язненні, яке їй піде тільки на користь та штрафі, який з імітують під “Хвилю народної підтримки”, Юля Володимирівна може заробити дуже серйозні і важливі політичні бали.. Що наразі дуже важливо, як і з точки зору політичних партнерів у Європі так і внутрішньої політичної кон’юктури.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.