У Харківській області 6 засуджених відмовились виходити на свободу за амністією

05 жовтня 2011, 04:32
Власник сторінки
гос.управленец
0
508

262 засуджених з установ виконання покарань Харківської області підпадають під дію Закону України «Про амністію у 2011 році». З них – 51 жінка та 9 вихованців Курязької виховної колонії.

Проте суд відмовив у застосуванні амністії 10 засудженим, які є злісними порушниками режиму утримання (до цієї категорії осіб жінки й неповнолітні не потрапили).

 

Також 6 засуджених самі відмовилися від амністії (за законом, засуджений має на це право). Серед них 4 – ті, хто незабаром вийде на свободу за умовно-достроковим звільненням і 2 – засуджені, яким залишилося до кінця терміну відбування покарання невеликі терміни.

 

Більшість з амністованих вже вийшли на волю. З числа звільнених по амністії на території Харківської області залишаються на проживання 83 особи.

 

Останні 3 амністовані засуджені жінки з Качанівської виправної колонії (№54) виходять на свободу в суботу, 8 жовтня 2011 р.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.