Група представників громадських організацій з України відвідала штаб-квартиру НАТО

08 жовтня 2011, 19:00
Власник сторінки
Міжнародник-економіст
0
576

Ми в НАТО

Від імені Управління громадської дипломатії НАТО, Центр інформації та документації НАТО в Україні запросив до Брюсселю взяти участь в ознайомчому візиті до штаб-квартири НАТО та штабу ВГК ОЗС НАТО у Європі (SHAPЕ) заступника директора Київського територіального департаменту Ліги "ДИПКОРПУС"-Пейтера Руслана Володимировича  у складі української групи представників неурядових громадських організацій.

Під час візиту учасники зустрілися з Послом України в Бельгії, головою місії України в НАТО Ігорем Долговим, керівними працівниками штаб-квартири НАТО та мали змогу отримати відповіді на цікаві для них питання стосовно діяльності Альянсу і практичної співпраці України з НАТО.

            Також центр інформації та документації НАТО в Україні скористався цією нагодою, щоб висловити сподівання на плідну співпрацю у майбутньому та поновити запевнення у високій повазі до Ліги політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС".

Квітень 2011 року

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.