Звичка посилати на… українську владу

12 жовтня 2011, 20:01
Власник сторінки
юрист
0
389

тепер стане нормою в світі, бо вони того варті. Тепер Янукович, Азаров, Грищенко та інші учасники організованої незлочинної небанди нехай не дивуються, що двері будуть перед ними все частіше зачинятись, бо такі вони дроворуби, не вміють кермув

Вперто не розуміють вони, що донецький менеджмент не приживеться в світі, що в світі панують інші закони, норми, правила, тому тепер кожного дня чергового гінця у сфері міжнародного права ( якщо такі там є) будуть посилати мовою жестів.

Янукович і КО загрались, як ніколи, бо це ж треба зуміти, майже посваритись з Заходом, не догодити Росії і вступити перед наступними виборами до Верховної Ради України в жорстку конфронтацію з населенням та опозицією. Ну Президенту немає часу, бо треба про обійстя дбати, ще голубник добудувати, тенісний корт і поросят завести… для полювання. А що робить команда? А команда не відстає від свого шефа. Команда общак ділить та розтаскує. Їм теж ніколи. Ну була б Україна десь на Екваторі в Африці, тоді можливо і пройшов цей номер, тоді можна було б закушувати ранком маленькими немовлятами, а на обід лідерами опозиції, але Україна чомусь в центрі Європі і ще намагається щось там з себе строїти, - ЕЕЕЕЕЕЕЕвропейську країну, «йошкін кот». От влада взяла і вср…… і всі помітили. І Тимошенко виявляється не така вже затуркана і пішла жара. Німечиина. Франція. Швеція, Словаччина…. Єстонія і та вже ноги витирає. Ну розвернулась Україна до Європи заднім половим органом «на донецькому жаргоні», але ж до Росії передом, і тим не догодили. І що ти їм зробиш? Бо треба інколи із запоїв виходити та керувати країну з розумом. Тільки вчора я промовив за Євро-2012, та як в воду дивився. Вже Німеччина заяви робить, що цяцьку треба забрати, і Україну лишити там, де вона і була, тобто в місці, що є абревіатурою Житомирської обласної податкової адміністрації. А що ще буде? Спробую ще раз зурочити нашу владу і припустити, що наступними кроками міжнародної спільноти буде арешт рахунків, заборона виїзду, бойкот та міжнародні санкції. Добре це чи погано?

Добре для такої науки, як геополітика, для цієї міжнародної спільноти, для опозиції добре також нашої, української. Але чи добре це для України?

Відразу скажу, що «всьо будєт Донбас», тобто дуже погано буде для нас, простих смертних, хто знає, скільки зараз прожитковий мінімум складає. Бо всі ці санкції не зупинять цю банду яничарів, не зменшить їх запитів, а від’ємний баланс буде поповнюватись за рахунок нас з вами. Їх тіньовий ВВП не зменшиться, а от ми станемо їсти менше хліба. А я собі гадаю, чому це раніше вистачало однієї буханки хліба, а зараз вже дві ледве вистачає. Один заміс руками і буханка стає легшою за ту саме ціну. Або котел гозовий вмикав на 4, а минулої зами на 9-ці працював. Тому розбори з народом будуть неминуче. От кому робота буде, так це нашій мусорській частині суспільства та снайперам.

Якщо хтось сподівається на опозицію, то дарма. Перших опозиціонерів із самих активних і нормальних депутатів, як Суслова сьогодні, вже почали попереджувати. Інші гадаю, сядуть трохи своїми недоторканними попами та будуть сидіти тихіше, бо виявляється, що не такі вони вже недоторканні. В Україні вагу мають УБОПи, УБЕЗи та Беркути. От хто у нас є недоторканним.

Насмішили опозиціонери наші «совєцько-украйонські». Особливо насмішив Яценюк. Вчора він відразу пригрозив натравити на владу своїх депутатів місцевих рад через прийняття рішень. Цікаво, де він побачив своїх депутатів, бо вони вже давно з коаліціянтами на місцях працюють. Як треба, допомагають керувати країною і не дуже бажають сперечатись з владою. А по друге, як можна налякати бандюка шматком паперу, на якому буде якась декларативна заява якоїсь ради? Сміх та й годі. А сьогодні, що він заявив. Підписи він буде збирати по всій країні. І що тоді? Кому він їх покаже? Пан гі Муну? Чи Баррозу? І що далі? Двічі несудимий відмовиться кермувати далі, злякається і піде на АТП працювати?

Виходить, що в нас б’ють БЮТ, а не навпаки. Скоро там один Шкіль залишиться на пару з Турчиновим. Фронт змін у нас паперовий, а опозиціонери кожний при своїх інтересах. Проводяться круглі столи, наради, семінари, зустрічі на теми громадянського суспільства, політ-технологій, реформування економіки і т.д. на тлі повної вакханалії влади, коли снайпери охороняють головну вулицю міста, в людей стріляють міліціянти високого рангу, а вже недоторканних мордякою об стіл якийсь сержант суляє. Якщо вже народних депутатів можна, то що тоді говорити про простих украйонців, нас з вами?

Дивує тиша. Мовчить КОД. Напевно код закодували та коду ніяк не підберуть. Люди чекають. Чого чекають? Банківської таємниці по любому не буде. Лікарні, навчальні заклади будуть зачинятися все частіше. Скорочення в бюджетній сфері вже з наступного бюджетного року, причому масове. А в суспільстві тиша. Свобода ніяк не зупиниться зі своєю культурно-просвітницькою діяльністю. Фронт у нас не фронт, а клуб благородних дівиць. БЮТ скоро весь приб’ють. А КОД ніяк ніхто не підбере. Ющенко за виручені кошти від лікарні майбутнього їздить по світу та показує, який він культурний у нас, а НУНС все коаліції якісь не припиняє створювати.

Насмішили і європейські політики. Діти, їй богу. Як заявила Верховний представник Євросоюзу з питань спільної зовнішньої політики і політики безпеки Кетрін Ештон: "Ми не повинні зупиняти технічну частину переговорів. Але ми можемо підписати угоду, тільки якщо будемо впевнені, що лідери України поділяють наші цінності".

Це вона про Януковича і КО. Цінності вони її поділяють. І вона хоче бути впевнена. Це як в магазині: « А у вас оселедець свіжий?». «Канєшно свіженький», - відповідає продавщиця завжди, навіть якщо він вже давно здох і собаки його не будуть їсти. Так і тут:

- Ви поділяєте мої європейські цінності?».

- Канєшно поділяємо, ви що не бачите…

…Суслова шкода сьогодні… НЕ продався владі. Не пішов в коаліцію. Діточками опікується… А тут це мурло при погонах… тварюки…
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.