Femen: Професійне замилювання очей.

13 жовтня 2011, 09:01
Власник сторінки
Журналіст
0
1010

Ви ніколи не думали над тим, чого активістки руху «FEMEN» завжди виходять сухими з води?

При тому, що кожного разу їм світять одразу дві статті: ст. 173 (хуліганство) та ст.. 185 ч.1 (порушення правил проведення мітингів) Кодексу про адміністративні правопорушення. Ніхто ніколи не чув, щоб цих дівчат садили в тюрму.

Звісно, вони виконують свою високопоставлену місію, а саме відволікання уваги від справжніх проблем,збуджуючи тваринні інстинкти людей, про які ще писав римський поет Ювенал, «Хліба та видовищ».

І ще позавчора, на Хрещатику, активістки «FEMEN»  знову виконали свою місію, коли на крильце центрального універмагу і почали скандувати нецензурні гасла. І всі одразу забули про те, що Юлію Тимошенко заарештували, а зовсім поряд від універмагу міліція б»є людей дубинками і пакує в автозаки неначе худобу. Всі почали думати, як же вони вилізли на крильце і стали між буквами назви, хто ж їх пустив?

Якщо подумати глибше, то «FEMEN»  підтримує видання «Лівий берег». ЛБ – це Бондаренко, Бондаренко – це Тігіпко, ну а Тігіпко, знедавна – це Партія регіонів. Отже, цілком можливо, що рух «FEMEN» виконує стабілізуючу державотворчу функцію. Але це поки тільки моє суб’єктивне припущення.

З ЖЖ Фемен

Не хило так преси привабили дівчатка, правда ж?

Пора ставати громадянами країни, пора навчитись бачити те, що відбувається насправді, а не те, що ви хочете бачити. Тільки тоді в України є шанси стати тією державою, яку виборювали предки протягом століть.

На різних відео видно, як активісток забирає міліція. Щось схоже на те, як Ісуса вели на Голгофу. Нажаль, Блог Корреспондента не дозволяє його тут розмістити. Ну або просто я ще не освоїв цей процес.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Украина,Киев,Юлия Тимошенко,митинг,милиция,Femen,Крещатик,диверсия,провокации,Фемен
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.